Brighitta, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Uite cum arata nemachiata si necoafata

23 Ianuarie 2015, 09:15


	Brighitta, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Uite cum arata nemachiata si necoafata

La numai 23 de ani, Brigitta Balogh este prima artista din Romania care a colaborat cu Snoop Dogg pentru melodia "Play me like a violin", care a strans peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cunoscuta sub numele de scena Brighi, tanara a colaborat in trecut cu HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, care a produs single-ul pentru rapperul american, iar pentru a gasi vocea perfecta, producatorii au ascultat zeci de demo-uri. 

Dupa ce a urcat pentru prima data pe scena de la "Vocea Romaniei", Brighi i-a impresionat pe toti cu frumusetea naturala pe care o poseda, i-a cucerit cu vocea ei, dar imagini in care apare complet nemachiata nu au fost dezvaluite fanilor.

In cea mai recenta imagine publicata pe Facebook, Brighi apare nemachiata, iar chipul este fara strop de machiaj. Fotografia nu face decat sa demonstreze din nou ca este o femeie frumoasa, care nu trebuie sa apeleze neaparat la trucurile de infrumusetare atunci cand apare in fata fanilor.

 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies