• Emisiuni
  • Vocea României
  • Care a fost prima piesa pe care ai cantat-o in fata unui public? Antrenorii de la "Vocea Romaniei" raspund:

Care a fost prima piesa pe care ai cantat-o in fata unui public? Antrenorii de la "Vocea Romaniei" raspund:

Care a fost prima piesa pe care ai cantat-o in fata unui public? Antrenorii de la "Vocea Romaniei" raspund:

Marti, 27 septembrie, de la ora 20.15, ProTv difuzeaza prima editie a celui mai asteptat show al toamnei, “Vocea Romaniei”. Cei patru antrenori  se gandesc cu emotie la concurentii care vor pasi pe marea scena si rememoreaza cu drag momentele primei  lor reprezentatii in fata unui public.

Iti aduci aminte care a fost prima piesa pe care ai cintat-o in fata unui public? Citi ani aveai? Cum te-ai simtit?

Marius Moga

Cred ca eram in clasa a IV-a, acompaniam la pian o fata care canta “La oglinda”. Imi amintesc ca la repetitii, perfectionist fiind,  o tot certam pentru ca mai gresea din cand in cand. Invatatoarea incerca sa ma convinga ca nu totul trebuie sa fie perfect, dar eu aveam ideile mele. 

Horia Brenciu

Personal, am cintat inca din clasa I-a. Ca tot romanul, participam la “Cintarea Romaniei”, o adevarata rampa de lansare spre… culmile socialismului, in zbor, evident! :) Pe vremea aia nu prea banuiam eu cit valoreaza publicul, iar aplauzele in acele vremuri erau la stilul impus… Totusi, prima mea experienta profesionista am avut-o cu multi ani mai tirziu. Locatia era Casa de Cultura “Reduta”, aflata chiar linga Piata Sfatului. Piesa se numea “Caro mio ben”, sala era plina de experti intr-ale cintului, iar inima mea era precum pistoanele Titanicului, chiar inainte de a se lovi de icebergul fatal! :) Desi melodia n-avea prea multe acute de sustinut vocal, emotia avea sa mi se dubleze pentru ca, pasind pe scena, am realizat ca mi-a disparut din gura orice fir de saliva… Aveam cea mai uscata gura din lume! Ai avut senzatia asta vreodata? Neplacut sentiment, nu-i asa? Asa s-a desfasurat primul meu examen de canto… Problema e ca n-am scapat nici acum de emotii, dar am o groaza de sticle de apa pe linga scena! :)

Smiley

Eram la gradinitia, aveam vreo 3-4 ani si trebuia sa-mi prezint rolul la serbare. Imi aduc aminte ca era vorba despre un carnaval. Invatasem foarte bine ce aveam de spus, dar cand am ajuns in fata publicului m-am blocat si am ramas mut. Mi-am spus totusi rolul cap-coada cand am ajuns acasa :)

Loredana

Eram intr-o excursie cu ai mei prin Muntii Apuseni. Autocarul in care ne aflam avea si microfon, instrument care mie atunci, pe la 4 ani, mi se parea ceva extraordinar. Am inceput sa cant “Cine sta posomorata” si stiu ca am primit multe aplauze.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni