• Emisiuni
  • Vocea României
  • Care este sursa de inspiratie a piesei "Hipnotizanta" a lui Stefan Stan? Afla daca are vreo legatura cu relatia cu Andreea Mantea

Care este sursa de inspiratie a piesei "Hipnotizanta" a lui Stefan Stan? Afla daca are vreo legatura cu relatia cu Andreea Mantea

Care este sursa de inspiratie a piesei "Hipnotizanta" a lui Stefan Stan? Afla daca are vreo legatura cu relatia cu Andreea Mantea

Stefan Stan a fost invitat in studioul ProFM din AFI Palace Cotroceni. DJ-ul Marius Onuc si-a propus sa il inveseleasca dupa ce l-a vazut plangand in direct la Cancan TV, din cauza despartirii de Andreea Mantea. Si a reusit. Stefan a petrecut mai bine de o ora alaturi de Marius, dar si de GreeG, aflat la pupitrul de emisie din Pache Protopopescu.

Stefan s-a relaxat si le-a cantat live tuturor ascultatorilor de pe receptia ProFM, precum si celor aflati in centrul comercial noul sau single, “Hipnotizanta”. El le-a transmis fanilor ca in luna martie va lansa si un album. “Am incercat sa acopar toate gusturile muzicale prin toate tipurile de stiluri abordate. Eu cred ca am de toate pentru toti si fiecare dintre cei care il vor asculta se va regasi in cate o piesa”, a declarat el despre acest material discografic. 

La finalul emisiunii, DJ-ul ProFM i-a pus artistului si intrebari legate de viata personala, printre care daca se impaca sau nu cu Andreea Mantea. “Asa cum am spus si joi, asta a fost declaratia mea si asa va ramane: nu am sa comentez relatia mea personala cu Andreea. E problema mea”. El a preferat sa nu raspunda nici la intrebarea daca o iubeste inca sau nu pe Andreea. 

Insa GreeG a intervenit si el din studioul ProFM voind sa stie la cine s-a gandit Stefan cand a compus piesa Hipnotizanta. “Nu am facut-o eu, a facut-o Smiley. Bine, s-a inspirat oarecum din viata mea, am stat si am discutat cu el si e dedicata tuturor ascultatorilor ProFM”, a spus el.

Inainte de a se desparti de DJ-ii ProFM, cantaretul a mai spus ca in acest weekend va munci la album, pe care vrea sa il finalizeze si in rest este foarte ocupat cu concertele, inclusiv pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor. “Primul concert va fi pe 14 februarie la Iasi, nu stiu sigur, nu este confirmat inca, dar sper sa se concretizeze”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni