• Emisiuni
  • Vocea României
  • Castigatorul The Voice si-a gasit aleasa inimii. Cine e logodnica lui si cum arata inelul pe care i l-a oferit

Castigatorul The Voice si-a gasit aleasa inimii. Cine e logodnica lui si cum arata inelul pe care i l-a oferit

Castigatorul The Voice si-a gasit aleasa inimii. Cine e logodnica lui si cum arata inelul pe care i l-a oferit

Jordan Smith, castigatorul The Voice 2015, le-a oferit fanilor vestea cea mare. Tanarul, care a facut parte din echipa lui Adam Levine, si-a cerut iubita in casatorie si i-a oferit un inel splendid.

Jordan Smith a impresionat o lume intreaga cu vocea sa pe scena show-ului The Voice, iar le ofera celor care ii apreciaza talentul o surpriza de zile mari. Castigatorul The Voice si-a cerut de sotie iubita la Boston Public Garden si a publicat pe internet o imagine pentru ca lumea intreaga sa stie ca a facut pasul cel mare. 

Citeste si: "Imi era dor de muzica, am microbul asta in sange". Ce a povestit Cristina Balan din culisele show-ului Vocea Romaniei

Kristen Denny, viitoare doamna Smith, ii este alaturi lui Jordan de trei ani, timp in care au trait o frumoasa poveste de dragoste. Vestea i-a bucurat si pe prietenii celebri ai lui Smith, actorul Henry Winkler numarandu-se printre cei care s-au grabit sa ii felicite pe cei doi indragostiti, scrie People



In varsta de 22 de ani si originar din Kentucky, Jordan Smith a pregatit pentru finala "The Voice" trei reprezentatii incendiare. In duet cu antrenorul sau, tanarul a cantat single-ul "God Only Knows", o interpretare care a emotionat profund audienta. Tot in ultima editie a sezonului 0 "The Voice", Jordan a cantat un catec de Craciun, numit "Mary Did You Know", dar si piesa clasica "Climb Every Mountain" din "Sound of Music".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni