• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cate scaune au intors cei patru finalisti Vocea Romaniei la auditiile pe nevazute. Revezi momentele de la inceputul competitiei - VIDEO

Cate scaune au intors cei patru finalisti Vocea Romaniei la auditiile pe nevazute. Revezi momentele de la inceputul competitiei - VIDEO

Cate scaune au intors cei patru finalisti Vocea Romaniei la auditiile pe nevazute. Revezi momentele de la inceputul competitiei - VIDEO

FINALA VOCEA ROMANIEI. Cei 4 fantastici se pregatesc pentru lupta finala pe scena Vocea Romaniei. VINERI, de la 20:30, Tiberiu Albu, Maria Hojda, Aliona Munteanu si Anda Dimitriu vor da totul pentru a fi desemnati castigatori in marea finala Vocea Romaniei!

Cei patru finalisti Vocea Romaniei si-au demonstrat calitatile vocale de-a lungul editiilor celui mai popular show al momentului. Repetitiile sunt in plina desfasurare, iar cei patru antrenori exerseaza incontinuu alaturi de concurentii lor. Fara urma de indoiala, momentele pregatite pentru marea finala Vocea Romaniei vor fi de exceptie, iar cei prezenti in public vor avea parte de clipe unice, pe care nu le vor uita prea curand.

Dupa cum marturisesc si cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, concurentii au evoluat foarte mult de la prima aparitie pe scena. Inzestrati cu un talent remarcabil, Tiberiu, Maria, Aliona si Anda au invatat cum sa isi stapaneasca emotiile in timpul reprezentatiilor si cum sa isi controleze vocea in asa fel incat interpretarile lor sa fie perfecte.

Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata.

Pregatirile pentru marea finala de la Vocea Romaniei au intrat pe ultima suta de metri. Pana cand cei patru finalisti vor urca pe scena pentru a ne impresiona in batalia finala pentru trofeul Vocea Romanie, te invitam sa revezi reprezentatiile concurentilor de la auditiile pe nevazute.

Nu iti mai amintesti cine a intors toate scaunele sau cine a fost aplaudat la scena deschisa? Afla urmarind materialele video de mai jos. 

Tiberiu Albu - I Love Rock&Roll

Tiberiu i-a facut pe antrenori sa danseze pe scaune si i-a intors pe toti in ultima secunda.


Maria Hojda - A Little Party Never Killed Nobody

Maria Hojda a rupt scena in doua la auditiile nevazute! A avut nevoie doar de cateva secunde sa intoarca toate scaunele si i-a vrajit imediat pe antrenori.


Aliona Munteanu  - Halo 

Aliona Munteanu a facut o demonstratie impecabila de voce pe melodia "Halo".


Anda Dimitriu - Crazy

Anda Dimitriu a intors toate scaunele la Vocea Romaniei, vocea sa unica impresionand audienta.

Romania, decizia iti apartine. Alege Vocea Romaniei. LIVE, in Marea Finala, vineri la Pro TV, de la 20:30! 

   

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni