• Emisiuni
  • Vocea României
  • Horia Brenciu face mereu ce-i spune inima! Vezi cum are grija de concurentii lui de la "Vocea Romaniei": FOTO

Horia Brenciu face mereu ce-i spune inima! Vezi cum are grija de concurentii lui de la "Vocea Romaniei": FOTO

<span style="color:#f00;">Horia Brenciu face mereu ce-i spune inima!</span> Vezi cum are grija de concurentii lui de la "Vocea Romaniei": FOTO

Horia Brenciu a incercat sa aiba grija de toti "copiii" din echipa lui de la "Vocea Romaniei". Din fotografiile incarcate pe contul lui de Facebook, se vede ca antrenorul i-a luat pe fiecare, rand pe rand, in concertele sale din tara.

Aceasta este una din cele mai recente poze pe care Horia Brenciu le-a pus pe Facebook  - "In concertul de ieri, de la Pitesti, Lucia Dumitrescu a fost indelung aplaudata!



Horia si Daniel 'Max' Dragomir, in concert:



Cu Iuliana Puschila, la Constanta:



Cu Krisztina Koszorus si Irina Tanase: "O moldoveanca, un ardelean si o unguroaica. Concluzia: un trio romanesc! Cum era vorba aia? Intre doua... ;-))"




"Inca inainte de a se termina Vocea Romaniei,  am inceput colaborarea cu majoritatea dintre ei pe citeva scene din tara si din Bucuresti… Daniel Max Dragomir, Claudiu Mirea, Lucia Dumitrescu, Krisztina Koszorus, Beatrice Vladan, Vlad Stoia, Robert Patai si Vlad Gliga au fost aplaudati la scena deschisa".

"Dar, asa cum le-am zis si lor in repetate rinduri, atit concursul Vocea Romaniei, cit si recentele prezente pe scena sint doar un timid inceput pentru viitoarea lor cariera. Depinde de fiecare dintre ei sa mearga mai departe cu brio. M-am bucurat sa-l vad pe Max dorit din ce in ce mai mult in concerte de club. El a reusit in scurt timp sa-si adune o trupa. Sper ca in curind sa-l pot ajuta sa-si pregatesca si un material muzical original… Sanatosi sa fim si timp sa avem!" a adaugat antrenorul de la Vocea Romaniei.

"Personal, as vrea ca fiecare dintre ei sa ajunga ca printr-un singur afis, postat pe strada sau chiar pe Facebook, sa umple o sala de citeva sute de persoane. Drumul pina la acel moment poate fi lung sau extrem de scurt. Pe cit imi sta in putinta ii voi ajuta sa-l scurteze" spunea Horia Brenciu intr-un interviu pentru protv.ro acum ceva timp.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni