• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ce se intampla cand tensiunea si emotiile ating cote maxime. Ei au udat cu lacrimi scena de la Vocea Romaniei:

Ce se intampla cand tensiunea si emotiile ating cote maxime. Ei au udat cu lacrimi scena de la Vocea Romaniei:

Ce se intampla <span style="color:#f00;">cand tensiunea si emotiile ating cote maxime. Ei</span> au udat cu lacrimi scena de la Vocea Romaniei:

Aici poti revedea cele mai emotionante si mai tulburatoare momente de la Vocea Romaniei, care s-au incheiat cu varsare de lacrimi.

1. Primul care a plans la Vocea Romaniei a fost Horia Brenciu. Dupa prima etapa a Confruntarilor, antrenorul s-a despartit in lacrimi de prima concurenta eliminata, Krisztina Koszorus.

"Imi e imposibil sa aleg. Ele sunt ca doua surori, asa le-am perceput", a spus Horia, care le-a propus fetelor sa cante la duel piesa "Just like a tattoo". Duetul lor a fost atat de frumos, incat lui Brenciu i-au dat lacrimile. "Nu stiu pe cine sa aleg, si-au dat dragoste reciproc. Au dat un exemplu intregii industrii muzicale romanesti. O lectie de bun simt si de dragoste tuturor. Este cea mai grea zi a vietii mele!" a spus Brenciu, vizibil emotionat.

Antrenorul a ales-o pe Iuliana Puschila sa mearga mai departe, apoi s-a dus sa le imbratiseze pe amandoua fetele pe scena, cu ochii in lacrimi.



2. Nici Loredana nu a reusit sa-si controleze emotiile si s-a lasat coplesita de ele de doua ori: prima data, cand a avut de ales intre Aminda si Oana Brutaru:

 

3. Apoi, lacrimile Loredanei au curs de fericire si de emotie, dupa ce “ingerasul ei” Dragos Chircu a cantat absolut divin “Unchained melody”. "In seara asta a fost o magie", a suspinat Loredana printre lacrimi. "A fost perfect", l-a laudat ea pe Dragos:



4. Nici Marius Moga nu e de piatra. Cel mai dificil moment pentru el a fost cel in care a trebuit sa aleaga intre Oana Radu si Andreea Crepcia, care au cantat “Halo”. Moga a fost atat de impresionat de duetul fetelor incat mai avea putin si plangea:



5. Omagiul adus Malinei Olinescu, la cateva zile dupa ce artista s-a sinucis, a fost cu siguranta cel mai emotionant moment de la VOCEA ROMANIEI. Asculta mai jos cantecul “Mi-e dor de tine”, in interpretarea exceptionala a Loredanei, in duet cu un Horia Brenciu emotionat pana la lacrimi:



Facebook.com/VoceaRomaniei

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni