• Emisiuni
  • Vocea României
  • Lui Cezar Dometi de la "Vocea Romaniei" ii place sa se dezlantuie si sa faca show! Vezi ce planuri are pentru competitie

Lui Cezar Dometi de la "Vocea Romaniei" ii place sa se dezlantuie si sa faca show! Vezi ce planuri are pentru competitie

Lui Cezar Dometi de la "Vocea Romaniei" <span style="color:#f00;">ii place sa se dezlantuie</span> si sa faca show! Vezi ce planuri are pentru competitie

Salut...
Hey, salutare voua si salutare cititorilor, in primul rand.

Antrenorii ti-au spus ca te-au confundat cu o femeie. Te-a deranjat asta sau te consideri special?
M-au confundat cu o femeie, pentru ca au stat cu spatele si au spus exact ce au auzit (sau simtit). Nu m-a deranjat si nici nu ma consider special. Sunt un simplu om ca si voi, cu un dar de la Dumnezeu, pe care l-am descoperit si cu care traiesc si ma bucur de el! Fiecare primim cate ceva de la Cel de Sus, e alegerea noastra daca facem sau nu ceva cu el.

Ai primit numai cuvinte de lauda de la toti juratii. Ti-e teama ca nu cumva asta sa te faca sa lasi garda jos?
Oh,lauda,"nelauda"... stiu ca trebuie sa muncesc mult ,mult. Munca, ambitia, perseverenta sunt totul in orice domeniu, dar cred ca daca vrei sa iti iasa complet si sa te simti implinit trebuie sa o faci cu tot sufletul. Asadar, nici garda, nici inima nu le las deoparte.

Ce speri sa obtii la "Vocea Romaniei"?
Nu sper nimic, am obtinut deja. Am obtinut legatura dintre ceea ce cant si oamenii care ma vad si ma asculta. Inseamna totul pentru cineva care are un dar si incerca sa-l imparta. As minti daca as spune ca nu vreau sa ajung cat mai departe in acest concurs, simt ca pot, asta e chemarea mea. Mi-a spus mie un prieten vechi (de fapt, nu asa vechi, ca nah, n-am 100 de ani): "Ca sa poti ajuta pe cineva, trebuie sa te ajuti pe tine insuti intai". Imi doresc un album si lume cat mai multa cu care sa impartasesc ce am eu mai bun.

Cand ai cantat prima data in public?
Hmm, in public? A fost acum aproximativ 2 ani, cu o formatie heavy metal. M-au sunat si mi–au spus ca in 8 zile au nevoie de un vocal. Am fost atat panicat, cat si fericit in acelasi timp, o senzatie misto!

Cu ce gen muzical rezonezi cel mai bine?
Timbrul meu vocal imi permite sa cant aproape orice, am ascultat orice, nu sunt pe gusturi, am invatat sa fiu destul de deschis si respectuos cu toate genurile, dar m-as simti foarte bine pe un gen muzical cum canta Adele, Bruno Mars, Damien Rice (o combinatie intre cei 3 ar fi perfecta).Pop-rock, putin RNB, raggae... Iubesc tot ce tine de oameni si muzica :D, iar daca acestea doua sunt in acelasi context, it's just f. perfect!!!

Ce le-ai spune celor care nu au curajul sa apara pe o scena, sa vina la preselectii?
Le-as spune sa-si asculte inima, instinctul. Eu cred ca orice se poate. Orice!!! Trebuie doar sa vrei. E o deviza de mult stiuta, dar nemuritoare si nepretuita!

Care este cantecul tau de dragoste preferat? Cui i l-ai dedica?
Nu exista piesa care sa nu-mi starneasca emotie. Sunt un om spontan, asa ca o sa spun Damien Rice – "Blower's Daughter". Hmmmm, cui i l-as dedica? Pai,de cand m-am nascut si pana acum, am fost indragostit, am zambit, am plans, au fost si nori, a fost si soare. Imi place sa impart cu toata lumea, dar la un moment dat, probabil, o sa fie si o persoana draga, draga, draga, dragaaa careia sa i-o dedic! Pana atunci, doar pentru voi si pentru cine va este drag.

Daca ai fi un artist international foarte apreciat, cine ai vrea sa fii?
Dometi Cezar sunt si asa voi ramane (asta daca nu o sa vreau sa-mi schimb numele, daca viitoarei neveste, daca va fi, va dori sa-l schimbe :) In seara aceasta am auzit o vorba de la un prieten de aici, de la "Vocea Romaniei", dar luata de la  Kurt Cobain (Nirvana): "Prefer sa fiu urat pentru ceea ce sunt, decat iubit pentru ceea ce nu sunt".

Care sunt momentele in care te dezlantui cu adevarat? Sunt legate de muzica?
Ooo daaa! Sunt 3 momente: Cand compun si imi si place, cand sunt pe scena si cand am fluturi in stomac.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni