• PRO TV
  • Cine parcheaza mai prost, barbatii sau femeile? Afla ce spun statisticile!

Cine parcheaza mai prost, barbatii sau femeile? Afla ce spun statisticile!

Cine parcheaza mai prost, barbatii sau femeile? Afla ce spun statisticile!

Intrebarea asta framanta ambele sexe inca de la inventarea automobilului, la inceputul secolului al XIX-lea. Oare CHIAR sunt femeile mai nepricepute la volan decat barbatii?

Ei bine, doamnelor, avem vesti proaste pentru voi. Statisticile confirma ceea ce barbatii banuiau de mult. Aproape o treime din soferitele care au participat la un studiu amplu nu au reusit sa faca o parcare laterala.

Din cele 170.000 de femei din Marea Britanie care nu au reusit sa isi ia permisul de conducere in 2010, din cauza diferitelor greseli la volan, 55.000 au picat testul fiindca nu stiau sa parcheze, scrie dailymail.co.uk.

Iar daca nici aceste cifre nu sunt convingatoare, in sprijinul lor vin si statisticile.

Cercetatorii de la Universitatea Bochum din Ruhr, Germania, au rugat 65 de voluntari sa parcheze un Audi de 23.000 de lire – si au descoperit ca femeilor le ia, in medie, cu 20 de secunde mai mult sa parcheze masina.

Unele din reprentantele sexului frumos au dat vina pe decolteul prea generos, spunand ca din cauza sanilor mari le era mai greu sa se intoarca atunci cand bagau masina in marsarier. :)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni