• Emisiuni
  • Vocea României
  • Claudiu Mirea de la Vocea Romaniei, debut in forta in muzica! Primul lui single promite sa-ti scoata grijile din cap: "Nu sunt stresat"

Claudiu Mirea de la Vocea Romaniei, debut in forta in muzica! Primul lui single promite sa-ti scoata grijile din cap: "Nu sunt stresat"

Claudiu Mirea de la Vocea Romaniei, debut in forta in muzica! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Primul lui single promite sa-ti scoata grijile din cap:</span> "Nu sunt stresat"

Claudiu Mirea, unul din concurentii primului sezon Vocea Romaniei, care a fost in echipa lui Horia Brenciu, si-a facut debutul pe piata muzicala cu o piesa reggae.

Primul single al lui Claudiu Mirea se numeste 'Nu sunt stresat', si este o colaborare cu Stevie Bass, fostul component al trupei El Negro.

"Cele mai multe idei imi vin la volanul masinii mele. Asa s-a intamplat si cu aceasta piesa, care are la baza ideea de a scapa de stresul cotidian! Stresul a devenit "boala" secolului nostru, care se poate trata, cred eu cu muzica buna. Acesta este mesajul pe care vreau sa il transmit prin aceasta melodie. Fii liber, calatoreste prin lume si sigur vei scapa de stres!", spune Daniel Alexandrescu, compozitorul piesei.

Stevie Bass il completeaza: "Eu am deprins acest obicei de a pleca "de nebun" prin lume si vreau, ca macar o data pe an sa fiu liber cu adevarat, asta exprima si textul piesei".

Piesa a fost gandita ca un manifest impotriva stresului, intr-o societate in care totul se intampla cu viteza luminii. Va place? :)





Dupa capitala, caravana Vocea Romaniei va pleca prin tara si va ajunge la Constanta pe 21 iunie (Hotel Palace), la Timisoara pe 26 iunie (Hotel Continental) si la Cluj pe 29 iunie (Hotel Belvedere). 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni