Concurenții vor lupta pentru ultimele locuri în echipe în ultima etapă a audițiilor pe nevăzute

25 Octombrie 2019, 13:22


	Concurenții vor lupta pentru ultimele locuri în echipe în ultima etapă a audițiilor pe nevăzute
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, auditii pe nevazute, echipe,
Autor: Ionela Lupu

În această seară, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României, concurenții fac totul pentru a impresiona, iar antrenorii luptă cu toate armele pentru cele mai bune interpretări.

Horia, Irina, Smiley și Tudor sunt deciși să-și completeze echipele cu cele mai puternice voci, cele care le oferă șansa de a câștiga titlul în acest sezon! 

Este un moment de cotitură în viața mea” sau ”nu am avut curaj, dar acum sunt pregătită pentru această expriență, e vremea mea” sunt o parte dintre declarațiile oferite de concurenții care nu și-au găsit încrederea de a participa până la acest sezon și care vor urca astăzi pe scena Vocea României. Tot astăzi, în concurs va intra și primul duo format din soț și soție: ea a fost refuzată cândva în backing vocals-ul lui Horia Brenciu, el este hotărât să demonstreze că formează un cuplu bun și pe scenă, nu doar în viața personală. Cine îi va face pe jurați să apese butonul și să le ofere un loc în echipă, aflăm de la 20:30. 

Cel care va intra ultimul pe scenă nu-și va ascunde emoțiile înainte de a cânta: ”Melodia de astăzi reprezintă povestea mea de viață și a mamei mele. Este foarte greu să fiu ultimul.” Oare va reuși să depășească greutatea momentului de a fi ultimul din concurs și să întoarcă vreun scaun?

Tot în această seară vom descoperi ce va declanșa o serie de dezvăluiri emoționante despre cariera Irinei înainte de lansarea primei melodii: ”Făceam activități de divertisment pentru copii, am înghețat prin piețe când am făcut turul României în 2 luni”, va declara antrenoarea. 

Ultima ediție de audiții pe nevăzute va fi una plină de energie, alegeri imprevizibile, întoarceri în ulimele secunde care le dau palpitații concurenților, noutăți și suspans. Cine vor fi ultimii concurenți care vor merge în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară de la 20:30 la Vocea României! 

Vocea României – Doar vocea contează!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies