Confruntări Vocea României 2022. Iulia Gîza și Daniel Ciurea, explozie de energie pe piesa „Let Me Entertain You”

25 Noiembrie 2022, 22:35

Autor: Alina Popa

The Motans a ales pentru battle-ul dintre Iulia Gîza și Daniel Ciurea celebra piesă „Let Me Entertain You” de la Robbie Williams.

“Iulia simt că a intrat mai bine în rol! Daniel are în el frica de a greși”, a spus The Motans după ce i-a ascultat la repetiții. 

Daniel este încrezător și spune că vor oferi un show pe cinste pe scena de la Vocea României: „sunt sigur ca va fi o bombă ce facem noi acum”.

Cei doi concurenți au acaparat scena și au fost plini de energie. Entuziasmat, The Motans a dansat toată melodia, iar la un moment dat chiar s-a urcat pe scaunul său.

Antrenorii au fost de părere că mai mult au dansat și au lăsat cântatul în plan secund. 

Tudor Chirilă: „Nu e un cântec pe care să-l cânți static, clar. Dar trebuie să fii foarte atent cu respirația ta. Pe tine respirația te-a împiedicat să cânți. Acum arătai ca sora mai mare care s-a îmbătat și cântă cu fratele ei în garaj! V-ați mișcat mai mult decât ați cântat!”.

Theo Rose:Eu am simțit energie! Cântatul a cam lipsit!”

Smiley a comparat prestația lor cu cea a naționalei de fotbal, prilej perfect pentru Tudor Chirilă să-l ironizeze pe The Motans. 

“A fost ca la națională de fotbal a României...adică se aleargă, se muncește, se străduiesc oamenii, dar parcă nu dau goluri. Cam așa e povestea”, a spus Smiley. 

“Da, dar știi ce se spune că naționala joacă proast pentru că nu are antrenor! Nu vă supărați! Pentru o glumă bună îmi vând un prieten”, a spus amuzat Tudor Chirilă.

The Motans a ales să meargă mai departe cu Daniel Ciurea.

Vezi momentul în materialul VIDEO de mai sus.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies