• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2022: Kam Cayahadi vs. Winael Baldus, o interpretare plină de energie care i-a distrat pe antrenori

Confruntări Vocea României 2022: Kam Cayahadi vs. Winael Baldus, o interpretare plină de energie care i-a distrat pe antrenori

În ediția 11 de la Vocea României, confruntările din echipa Smiley & Theo Rose au început cu duo-ul format din Kam Cayahadi vs. Winael Baldus.

Cei doi concurenți au intepretat piesa "Forget You" și i-au distrat pe antenori cu energia lor debordantă, impresionându-i în același timp cu abilitățile vocale.

"Ați făcut ce ar trebuie să facă un artist. Ne-ați distrat. Asta e divertismentul! În afara de faptul că aveți voci minunate. Ambii meritați să mergeți mai departe!" a spus Tudor Chirilă.

La aceeași concluzie au ajuns și ceilalți antrenori, care nu s-au putut decide ce concurent ar alege să meargă mai departe.

Într-un final, Smiley și Theo l-au ales pe Winael Baldus pentru etapa următoare, în timp ce Kam Cayahadi a fost salvat de The Motans.

Vezi interpretarea celor doi în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni