Confruntări Vocea României 2022: Mara Berechet și Ricardo Gabor, un moment inspirat de Moulin Rouge cu piesa Lady Marmalade

18 Noiembrie 2022, 23:33

Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Mara Berechet, Ricardo Gabor,

Pentru etapa confruntărilor Mara Berechet și Ricardo Gabor au creat un moment inspirat de Moulin Rouge, cu piesa "Lady Marmalade".

Cei doi au uimit nu doar prin costumele extravagante, inspirate de cabaret și preștia scenica, plina de energie, ci și prin interpretarea care a primit ropote de aplauze.

"E o piesă grea asta. E o piesa complexă. Un lucru bun pe care l-ați avut e energia. S-a simțit că vă place să o cântați", a început prin a spune Tudor Chirilă.

"Da, ca energie a fost foarte bine. Pe de altă parte, mi s-a părut că tu ai fost puțin stridentă pentru piesa asta", a adăugat Theo Rose, care a fost completată de Smiley: "Nu ți se potrivește deloc piesa asta, absolut, nici ca timbru, nici ca atitudine, nici ca mesaj, e ca nuca în perete pentru tine. Pentru mine a fost ușor cringe, așa un pic. Nu vreau să fiu eu ăla, lupul cel rău. Pentru mine a fost așa, nepotrivit".

În cele din urmă, decizia Irinei Rimes a fost de a merge mai departe cu Ricardo Gabor.

Vezi interpretarea celor doi în materialul video de mai sus.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies