• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2022. Maria Niță și Ioana Vecerdea i-au impresionat pe antrenori: "N-aș ști pe cine să aleg!"

Confruntări Vocea României 2022. Maria Niță și Ioana Vecerdea i-au impresionat pe antrenori: "N-aș ști pe cine să aleg!"

Maria Niță și Ioana Vecerdea au fost luate prin surprindere de alegerea muzicală a lui Tudor Chirilă. Antrenorul a ales pentru battle-ul celor două concurente o piesă de la Justin Bieber. 

„Nu am ascultat niciodată Justin Bieber din propria inițiativă!”, a spus Maria Ioniță, în timp ce Ioana a declarat că nu s-a așteptat la această alegere muzicală. 

La fel de surprinși au fost și antrenori după ce le-au auzit pe fete cântând melodia „Love Yourself” a artistului canadian.

Theo Rose: “Mi se pare extraordinară alegerea și varianta asta a piesei. Mi se pare minunat cum v-a combinat pe voi două pentru că vă potriviți extraordinar de bine! Nu aș ști pe cine să aleg! Nu pot! Sunt foarte apropiate ca nivel de performanță”.

The Motans: „Eu cred că asistăm la un moment istoric la Vocea României. Eu nu știu dacă în echipa lui Tudor a mai fost vreodată Justin Bieber! Fabulos, tot momentul!”.

Tudor Chirilă: “A fost foarte bine și v-ați bucurat de cântat. (...) Sunt câteva lucruri care nu-mi plac la Vocea României: testimonialele și când luăm alegerile astea. Trebuie să fac alegerea asta și nu o fac foarte usor. Un pic mai mult mă inspiră Ioana astăzi”. 

Vezi momentul celor două în materialul VIDEO de mai sus

Piesele de la audițiile Vocea României 2022 pot fi ascultate și AICI, iar cele din confruntări AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni