Confruntări Vocea României 2022. Theodor Debu și Cladiu Mirică au făcut show pe scenă: "A fost cu energie!"

11 Noiembrie 2022, 23:01

Autor: Alina Popa

The Motans a ales pentru piese “Use Somebody” a celor de la Kings of Leon pentru confruntarea dintre Theodor Debu și Claudiu Mirică.

Cei doi nu se așteptau să ajungă împreună în battle. „Denis, dar ce ai avut când m-ai băgat cu Debu? Are jumătate din vârsta mea. Parcă suntem Pic și Poc. Parcă suntem Bălănel și Miaunel”, a glumit Claudiu Mirică la testimoniale. 

Fostul solist al trupei Stigma nu a fost încântat de piesa aleasă de The Motans. 

“Toată bucuria pe care am avut-o după blind s-a stins. Piesa asta nu aș fi cântat-o în viața mea, să mă fi bătut, îți zic sincer. (...) Mi-ar plăcea să avem un duet și nu un duel”, a mai spus Claudiu la testimoniale. 

Theo Rose: “V-ați înțeles bine pe scenă!”

Smiley: „A fost cu energie!”

Tudor Chirilă a fost de părere că melodia aleasă de The Motans nu li s-a potrivit băieților. 

„Felicitări băieți! A fost foarte bine! Sunt foarte entuziasmat. E primul an pentru mine și savurez fiecare moment pe care îl am. Mie mi-a ieșit momentul. Sunt foarte bucuros că am ales piesa asta. Voi ați făcut să se potrivească pe vocile voastre!”, a spus The Motans care a decis să meargă mai departe cu Theodor. 

“Așa am simțit. O să fie greu să explic de ce l-am ales pe Debu. Așa am simțit. Debu e un om foarte fain și universul lui e uimitor!”, a conchis The Motans.

Vezi momentul celor doi în materialul VIDEO de mai sus.

Piesele de la audițiile Vocea României 2022 pot fi ascultate și AICI, iar cele din primul battle AICI.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies