Cristina Balan, primul concert dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei

Cristina Balan, primul concert dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei

Cristina Balan a demonstrat ca vocea ei poate intoarce toate scaunele juratilor, ca poate aduce emotia in sufletele tuturor romanilor si ca poate transmite mesaje puternice dincolo de camerele de filmat.

La Vocea Romaniei, a luptat cu toata puterea sa-si demonstreze in primul rand ei ca muzica nu este doar o pasiune, ci este unul dintre putinele lucruri care ii dau putere, din care ia energie. A reusit, desi nu se astepta, sa castige admiratia publicului roman, care a si votat-o, transformand-o in Vocea Romaniei.

Astazi este o noua zi plina de emotii pentru Cristina Balan. Pentru prima oara dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei, Cristina Balan va urca, impreuna cu propria trupa, pe o scena, in fata unui public care va asculta piesele pe care a inceput sa le compuna chiar dupa terminarea show-ului.

L-am asteptat pe acest azi de foarte mult timp. E adevarat, in ultimii doi ani nu a mai fost pe lista de prioritati, insa l-am purtat mereu cu mine. Muzica este in mine. Nu este ceva ce fac, este ceva ce sunt. Ceva ce simt. Am asteptat de mult timp sa ajung in aceasta etapa a devenirii mele muzicale. Vreau sa dau si sa primesc emotie. Am muncit intens in ultima perioada pentru acest eveniment special. O echipa de peste 30 de oameni mi s-a alaturat pentru a pune in scena un show complet, cu efecte vizuale, nu doar un concert. Va astept pe toti astazi, la Hard Rock Cafe, de la 22:30! Promit sa va ofer MUZICA.”, a spus Cristina.

In aceasta seara, Cristina Balan & trupa sa au pregatit atat compozitii proprii, cat si piese pe care publicul le iubeste. Surpriza serii va fi lansarea piesei “Unbreakable”, prima compozitie lansata de Cristina dupa castigarea show-ului Vocea Romaniei. Pe langa single-ul de debut ca artist solo, Cristina va mai canta si alte cateva piese de pe albumul pe care il va lansa in viitorul apropiat. Nu vor lipsi nici piesele interpretate in show-ul Vocea Romaniei, cum ar fi “Shirley Bassey - This is my life”, “Skunk Anansie - Squander” sau “Jesus Christ Superstar - Gethsemane”. De asemenea, pe scena vor urca si doi invitati, Daniel Balan si Claudia Andas, ambii fosti colegi Vocea Romaniei. 


Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in noul sezon Vocea Romaniei si in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni