Cristina Balan si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Cristina Balan si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Vocea puternica a Cristinei Balan a dus-o direct in finala de la "Vocea Romaniei. Asta pentru ca a ajutat-o sa castige voturile celor de acasa, care au transformat-o pe Cristina intr-unul dintre cei 4 finalisti.

Cristina merge in finala alaturi de antrenorul sau, Tudor. Tot alaturi de el a adus, pana acum, pe scena, momente rock, pline de energie, pasiune si emotie. Si in mod clar, alegerile facute de cei doi i-au adus Cristinei succesul in competitia de la "Vocea Romaniei"

Inaintea semifinalei de vineri seara, Cristina se declara coplesita. Presiunea si emotiile o faceau sa spuna ca "nici nu-mi dau seama exact ce mi se intampla", insa bucuria de a fi acolo a ajutat-o sa treaca peste aceasta etapa si sa mearga spre castigare trofeului.

“Chiar daca stiam inca de la bun inceput ca Vocea este o provocare reala si o iesire din zona de confort, trebuie sa recunosc ca a fost cu mult peste nivelul meu de asteptare. Si, cu atat mai mult, este extrem de greu acum, pe ultima suta de metri, cand presiunea este si mai mare, asteptarile publicului fiind tot mai ridicate, mai ales ca prin piesele pe care le-am ales cu Tudor, singuri ne-am ridicat stacheta si ne-am impus un anumit standard in ceea ce priveste momentele pe care le pregatim. Prin intermediul lui Tudor si al emisiunii Vocea Romaniei m-am descoperit mai mult, mi-am impins limitele si, cel mai important, am reusit sa ajung la sufletele oamenilor, sa ii fac sa traiasca intens alaturi de mine la fiecare piesa interpretata. Orice, dar orice s-ar intampla in finala, cum am mai spus, sunt extrem de fericita ca am decis sa fac acest pas de a veni la Vocea Romaniei”, a spus Cristina Balan, dupa semifinala.




Vocea Romaniei - Semifinala 2015: Cristina Balan - Jesus Christ Superstar pe vocearomaniei.protv.ro


Vineri, de la 20:30, marea finala Vocea Romaniei va aduce momente formidabile create de cei patru concurenti, invitati surpriza, coregrafii senzationale si un spectacol memorabil.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni