FOTO. Cristina Vasiu si Robert Patai, indragostitii de la VOCEA ROMANIEI

FOTO. Cristina Vasiu si Robert Patai, <span style="color:#f00;">indragostitii de la VOCEA ROMANIEI</span>

Pentru toata lumea a fost o surpriza sa afle seara trecuta ca doi concurenti din echipa lui Horia Brenciu s-au indragostit unul de altul si deja formeaza un cuplu.

Cristina Vasiu, 19 ani, din Deva, si Robert Patai, 33 de ani, din Oradea, au descoperit la "Vocea Romaniei" mai mult decat muzica: s-au indragostit nebuneste unul de celalalt.

Vineri, 9 decembrie, de la 20:15, o noua editie LIVE de Vocea Romaniei!

Dupa prima editie LIVE, Cristina - care a cantat hitul lui Beyonce "Single Ladies" - a fost eliminata, dupa ce a picat la duel chiar cu omul pe care il iubea. Atunci, Horia a ales sa mearga mai departe cu Robert. "Sunt foarte trist pentru Cristina. Practic, nu pot sa ma bucur, chiar daca asta imi doream si ar trebui sa fiu foarte fericit acum", declara Robert Patai dupa aflarea deciziei antrenorului.



Aseara, in a treia editie LIVE de Vocea Romaniei, Robert a ales sa spuna lumii intregi ca si-a gasit iubirea: "Am cunoscut pe cineva foarte special aici si avem o relatie foarte frumoasa. Tin foarte mult la ea. Este vorba de Cristina Vasiu", i-a spus el v-reporterului Vlad Rosca intr-un interviu luat in camera verde.

Aici, Horia a chemat-o sa o imbratiseze, imediat dupa ce l-a ales pe Robert sa intre la duel.





Daca mai era nevoie de vreo dovada ca se iubesc si ca au o relatie minunata: Cristina, care a fost tot timpul in public, l-a sustinut si a fost alaturi de el cand Robert a intrat la "Cantecul decisiv". A dansat alaturi de el si l-a incurajat sa dea tot ce e mai bun pe scena.





Robert Patai a fost eliminat, insa, din concurs, dupa ce Horia Brenciu a ales sa o salveze de la duel pe Irina Tanase, concurenta care a cantat "De-ar fi sa vii" a Mihaelei Runceanu.

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi aici INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei din 6 decembrie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni