• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dalma Kovacs despre Moga: "Cautari, incercari, "divort", pace si liniste". Ce cuvinte are pentru Brenciu, antrenorul ei la "Vocea Romaniei"

Dalma Kovacs despre Moga: "Cautari, incercari, "divort", pace si liniste". Ce cuvinte are pentru Brenciu, antrenorul ei la "Vocea Romaniei"

<span style="color:#f00;">Dalma Kovacs despre Moga:</span> "Cautari, incercari, <span style="color:#f00;">"divort", pace si liniste". </span>Ce cuvinte are pentru Brenciu, antrenorul ei la "Vocea Romaniei"

Dalma este interpreta si a lucrat 2 ani cu Marius Moga, dar nu a mai vrut sa faca parte din echipa lui. "Nu ne potrivim la munca", si-a motivat ea alegerea.

Loredana si Smiley s-au intors primii, urmati de Horia Brenciu. La final, nici Moga nu s-a putut abtine si a apasat pe buton. Acesta din urma a marturisit ca nu a recunoscut-o pe Dalma Kovacs si a apreciat evolutia ei. Totusi, surpriza sau nu, alegerea Dalmei a fost Horia Brenciu.


ASCULT-O AICI CANTAND PE DALMA KOVACS.

Vezi show-ul ACUM pe Voyo.ro.

Caracterizeaza in 5 cuvinte colaborarea ta cu Marius Moga.


-       Cautari, incercari, mai multe incercari, "divort", pace si liniste.

Tot in 5 cuvinte caracterizeaza colaborarea ta cu Brenciu.

-       profesionalism, tone de idei, energie pozitiva, dinamism si R.E.S.P.E.C.T.!

Ce crezi ca ti-a lipsit pentru a ajunge la radio?

-       Totul tine de "timing". Pana acum nu erau planetele aliniate.

Ce e mai important: Sa castigi "Vocea Romaniei" sau sa te faci remarcata de un antrenor?

-       Vreau sa fiu remarcata de intreaga Romanie si pot s-o fac castigand concursul.

Ce au insemnat pentru tine participarile la festivalul de la Mamaia si la Eurovision?

-       Toate concursurile au insemnat trepte importante in a descoperi ce stil de muzica mi se potriveste. Mamaia mi-a aratat ca pot sa am succes cu piesele proprii in care cred, iar Eurovisionul m-a invatat sa ma ridic ori de cate ori am cazut.

Care este cel mai mare vis al tau?

-       Cel mai mare vis al meu este sa am o echipa profi cu care sa produc muzica si sa cant peste tot in lumea asta mare! Cred ca prin muzica pot influenta pozitiv vietile oamenilor!

Ce iubesti cel mai mult (in afara de muzica)?

-       Iubesc gatitul, animalele si copiii; noua achizitie in familie este Chilly-Willy, un dihoras care este cel mai bun prieten al lui Leo, golden retrieverul meu care a venit ca sustinator la auditiile pe nevazute.

Cine sunt "eroii" tai: pe plan muzical, personalitati, personaje de fictiune...

-       Christina Aguilera (voce, show), Celine Dion (senzualitate, vitalitate, sinceritate), Robbie Williams (nebunie), Ellen Degeneres (umor), Horia Brenciu (umor ardelenesc).

Care este cea mai amuzanta amintire din aparitiile la "Land of Jokes"?

Anul in care am lucrat cu ei  am facut toate parodiile cantaretei Lady Gaga, cum ar fi "Paparazzi" care la noi se numea "Papa carnatii". Cand am citit varianta celor de la "Land of Jokes", am ras in hohote si s-a dovedit a fi cea mai reusita parodie dintre toate! Chiar si acum cand aud melodia la radio, in loc de cuvantul "paparazzi" aud "papa carnatii" :)

Care a fost cel mai fericit moment din viata ta?


-       Cel mai fericit moment din viata mea a fost atunci cand mi-am dat seama ca prin perseverenta, munca si credinta pot ajunge oriunde!

Ai facut vreodata o gafa pe scena? Ne povestesti?

-       Am o poveste lunga cu pantofii cu toc si cu scenele din aer liber. Nu o data s-a intamplat sa-mi intre tocurile in gaurile din scena si sa nu ma mai pot misca! Imaginati-va pe cineva hiperactiv pe scena si dintr-o data: pauza!

Dintre toti colegii tai, pe cine apreciezi cel mai mult?


-       Apreciez pe toti cei care au umor, care nu vorbesc urat de altii si nu iau concursul atat de dramatic incat sa dea din coate pentru a supravietui.

De care iti este frica?

Nu mi-e frica de nimeni dintre colegii mei, cu totii avem o amprenta personala, poate sa castige oricine. E ca si cum ai intreba care e mai bun: gulasul sau  ciorba de fasole? Mie imi plac amandoua!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni