• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dalma Kovacs, fosta eleva a lui Brenciu la "Vocea Romaniei", revine cu un look complet schimbat. Cum arata la un an dupa ce a participat la emisiune

Dalma Kovacs, fosta eleva a lui Brenciu la "Vocea Romaniei", revine cu un look complet schimbat. Cum arata la un an dupa ce a participat la emisiune

Dalma Kovacs, fosta eleva a lui Brenciu la "Vocea Romaniei", revine cu un look complet schimbat. Cum arata la un an dupa ce a participat la emisiune

Dalma Kovacs, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", din echipa lui Brenciu, are deja un favorit in al treilea sezon al emisiunii.

Dalma este convinsa ca si anul acesta Vocea Romaniei se afla in echipa lui Horia Brenciu si o considera pe Ana Maria Mirica favorita competitiei.

"Vocea Romaniei" se aude sambata, de la 20.30, la ProTV! Nu pierde "Magia de sambata seara!"

"Da, am urmarit show-ul. Mie imi place in mod expres de cineva care este la Brenciu, unde am fost si eu. Este vorba despre Ana-Maria si recunosc, nu ascund, cred ca > este la ea! Este cea mai buna, sincer, din punctul meu de vedere", a marturisit Dalma pentru Ring.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Pentru Dalma Kovacs, "Vocea Romaniei" a reprezentat o portita de lansare in cariera sa muzicala. Fosta concurenta se pregateste sa lanseze primul sau album si munceste pentru ca toate piesele de pe materialul discografic sa aiba potential de hit.

"Albumul meu o sa iasa atunci când o sa am multe melodii bune. Scot album cand toate piesele suna intr-un mare fel. Fanii ma pot gasi momentan pe Facebook-ul meu si la concerte, aproape in toate cluburile in care se cantă live", a mai adaugat ea.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni