• PRO TV
  • FOTO. De la fotomodel super sexy, la campioana de bodybuilding! Vezi transformarea incredibila a unei femei

FOTO. De la fotomodel super sexy, la campioana de bodybuilding! Vezi transformarea incredibila a unei femei

FOTO. De la fotomodel super sexy, la campioana de bodybuilding! Vezi transformarea incredibila a unei femei

Candva faimoasa pentru formele sale feminine si foarte generoase, Jodie Marsh era una din cele mai cunoscute modele din America.

Acum, corpul lui Jodie, 32 de ani, este din nou subiect de discutie pe internet, dupa ce tanara a suferit o transformare radicala. 

Jodie s-a inscris luna trecuta in Campionatul de Bodybuilding, unde si-a aratat plina de mandrie noul corp super musculos.





  

Dupa o dieta speciala si un regim dur de exercitii, Jodie a trecut de la marimea 10 la haine la marimea 6, iar corpul ei este acoperit in intregime de muschi.

“Acum ma simt cel mai bine in pielea mea, corpul meu nu a aratat niciodata mai bine”, a spus Jodie super incantata de felul cum arata. “In numai 50 de zile am trecut de la 25% grasime la 10%. Am castigat 3.6 kg de muschi. In 8 saptamani am obtinut ceea ce in mod normal ar dura 6-9 luni sa obtin”.

    

Noul corp al lui Jodie Marsh, sculptat cu ajutorul antrenorului ei personal Tim Sharp, i-a adus un loc 5 in campionatul de bodybuiling.



Cum arata Jodie Marsh inainte (poza din stanga e din 2004, cea din dreapta din 2008, dupa ce si-a marit sanii cu implanturi):

  
Foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni