De ziua lui, Smiley anunță turneul național “Confesiune”

De ziua lui, Smiley anunță turneul național “Confesiune”

De ziua lui, Smiley anunță turneul național #Confesiune, cadou pentru toți cei care îi iubesc muzica și care l-au inspirat. După succesul extraordinar de la Arenele Romane din capitală, Smiley susține concertul #Confesiune pe scenele din toată țara. 

Sunteți pregătiți? Venim. În gașcă mare. Va dăm întâlnire în orașul vostru, vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm, să sărbătorim cei 10 ani de HaHaHa Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley. 

Momentele artistice sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist. 

Turneul include 10 orașe, poartă numele ultimului album – Confesiune, iar biletele pot fi găsite pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune.

 29 Octombrie 2018 – Galați – “Sala Sporturilor Dunărea”

30 Octombrie 2018 – Iași – Sala Sporturilor

31 Octombrie 2018 -  Bacău – Teatrul de vara “Radu Beligan”

5 Noiembrie 2018 – Brașov – Sala Sporturilor

7 Noiembrie 2018 – Cluj Napoca – Sala Polivalentă

12 Noiembrie 2018 – Pitești – Casa de Cultură a Sindicatelor

13 Noiembrie 2018 – Craiova – Sala Polivalentă

14 Noiembrie 2018 – Târgu Jiu – Sala Sporturilor

15 Noiembrie 2018 – Timișoara – Sala Sporturilor “Olimpia”

18 Noiembrie 2018 – Constanța – Casă de Cultură a Sindicatelor

Mai multe informații despre turneu se pot afla direct pe Facebook Messenger. Dacă îi scrieți astăzi un mesaj de „La mulți ani” lui Smiley pe Messenger (https://www.facebook.com/smileyonline/), va așteaptă o surpriză. Urmați pașii și el va va ține la curent cu noutățile. 

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. 

Organizatorul turneului național “Confesiune” este Sublime România, una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, care are în spate organizarea unor importante turnee naționale – Holograf, Iris feat Cristi Minculescu, Vunk, Two Men Show, dar și a unor show-uri concept precum "Stand Up Olympics" sau “Ca Pe Vremuri”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni