• PRO TV
  • De Ziua Națională a României, milioane de telespectatori au urmărit Știrile PRO TV!

De Ziua Națională a României, milioane de telespectatori au urmărit Știrile PRO TV!

De Ziua Națională a României, milioane de telespectatori au urmărit Știrile PRO TV!

De 27 de ani, PRO TV aduce în casele românilor știri obiective și cele mai noi informații ale momentului. De Ziua Națională a României, Știrile PRO TV au fost lider detașat de audiență. 

1 decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc și își aduc aminte care sunt motivele pentru care iubesc această țară. Într-o serie de ediții speciale, ieri, Știrile PRO TV au arătat poveștile de succes ale românilor care ne fac mândri, care poartă și dincolo de granițele țării, cu fruntea sus, esența poporului român. Echipa România, te iubesc! a străbătut mii de kilometri pentru a-i aduce în față, iar milioane de telespectatori au urmărit joi, 1 decembrie, toate edițiile Știrile PRO TV. 

Primul jurnal al zilei, prezentat de Andreea Marinescu și Mihai Dedu, a fost lider detașat de audiență. În intervalul orar 06:00 – 10:37, PRO TV a înregistrat 3.5 puncte de rating și 30.2 % cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.1 rating și 18.2% share. Cel mai important moment al zilei, parada militară de 1 decembrie, a fost prezentată de către Cristian Leonte și Amalia Enache. În intervalul 10:45 – 13:57, Știrile PRO TV au înregistrat o audiență medie de 4.1 puncte și 21.7% share, pe segmentul de public național 21-54 ESOMAR. 

Bună seara, România! Bună seara, București! Sunt Andreea Esca. PRO TV vă salută și face o reverență pentru cei 27 de ani extraordinari petrecuți împreună. Este acea seară specială în care ne rupem de cotidian, de griji, de probleme și vă aducem în casă oameni luminoși, care ne emoționează. Români talentați, cu umor și pasiune pentru tot ce fac. Unii au ales să trăiască aici, să înnobileze locul, alții poartă România cu ei și o fac iubită prin toată lumea. Haideți să ne luăm după ei și să facem rai din orice, să dăm cât mai multe șanse acestui popor minunat”, a spus Andreea Esca la începutul principalului jurnal al zilei. Ediția Știrile PRO TV, de la ora 19:00, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 18:58 – 20:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 29% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.3 puncte de audiență și 15% share. De-a lungul întregii ediții aproape 1.7 milioane de români urmăreau Știrile PRO TV, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 19:54, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV. 

Duminică, de la 18:00, la România, te iubesc! vom descoperi, pe larg, poveștile surprinzătoare ale românilor talentați care ne fac să fim mândri. 

La mulți ani, România!

La mulți ani, PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni