Declaratii de dragoste, duete si avalansa de complimente la “Vocea Romaniei"

Declaratii de dragoste, duete si avalansa de complimente la “Vocea Romaniei"

Daca e marti seara, “Vocea Romaniei” rasuna in toata tara. Emisiunea difuzata de ProTv marti, 11 octombrie, in intervalul 20.17-22.26 a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la 21.10 doua  milioane si jumatate de telespectatori din intreaga Romanie.

In minutul de aur de la 22.05, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea 16,7 puncte de rating si o cota de piata uluitoare de 43,6%. Asta inseamna ca aproape jumatate din publicul vizat de ProTv urmarea emisiunea “Vocea Romaniei”. In acest minut, Antena 1 obtinea de 7 ori mai putin decit primul clasat, ProTv, si anume 2,3 puncte de rating si 6,1% cota de piata.

ProTV a fost lider de piata incontestabil pe toate segmentele de public

Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 11,7 puncte de rating si o cota de piata de 32,9% , in timp ce Antena 1 obtinea mai putin de jumatate, 4,7 puncte de rating si 13,1% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat tot o audienta dubla fata de cea a competitorului sau direct. In timp ce ProTv obtinea 10,2 puncte de rating si o cota de piata de 22,5%, Antena 1 inregistra doar 5,4 puncte de rating si 11,9% cota de piata.

Vezi INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei pe voyo.ro!

Vezi AICI cele mai tari momente VIDEO de la Vocea Romaniei!

Marti, 11 octombrie, pe scena de la “Vocea Romaniei” au urcat concurenti ale caror voci i-au cucerit pe antrenori de la primele acorduri. Unii dintre ei le-au stirnit antrenorilor celor mai diverse reactii: i-au facut sa-si doreasca sa cinte alaturi de ei, sa faca adevarate declaratii de dragoste  sau sa fie extrem de darnici in complimente. Acesta a fost si cazul lui  Lucian Darie pe care toti cei patru antrenori si l-au dorit in echipa lor.

Lucian Darie i-a fermecat de-a dreptul pe Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu care l-au aplaudat indelung in picioare la finalul melodiei. Smiley a fost primul antrenor care s-a intors, iar comentariile sale au fost toate la superlativ: “ai cea mai impresionanta voce masculina pe care am auzit-o in Romania”, au fost cuvintele lui, carora li s-a adaugat si declaratia admirativa de la final: “Eu te iubesc cu adevarat!”

La fel de impresionati au fost si Marius Moga si Loredana care au considerat ca Lucian a cintat perfect, insa cel care a reusit sa-l aduca in echipa sa a fost volubilul Horia Brenciu. Lucian Darie este singurul concurent de pina acum de la “Vocea Romaniei” de la care antrenorii au considerat ca ar avea ei insisi foarte multe lucruri de invatat. Horia Brenciu a triumfat in momentul in care a fost ales de Lucian, in timp ce Smiley a continuat sa priveasca spre scena minute in sir, fermecat pur si simplu de timbrul cintaretului.


Tot in echipa lui Horia Brenciu a ajuns si Daniel Dragomir, cel cu care antrenorul a cintat si a dansat plin de efervescenta, pe melodia lui Tom Jones, unul dintre primii idoli ai antrenorului Horia Brenciu.  Acestuia din urma nu i-au fost necesare decit citeva acorduri pentru a-si da seama ca Daniel are o voce foarte buna si ca isi doreste sa-l aiba in echipa sa. “Merg pe mina lui Horia Brenciu!” a fost decizia lui Daniel Dragomir atunci cind a trebuit sa aleaga intre el si Loredana.

Horia Brenciu s-a ales aseara si cu o prezenta feminina in echipa sa. Irina Tanase din Bacau a declansat o intreaga discutie legata de… anotimpuri in platoul de la “Vocea Romaniei”, astfel incit Smiley si Horia Brenciu, cei doi antrenori care si-au dorit-o in echipa sa s-au intrecut in metafore care mai de care mai sugestive.

“Ai fost ca o vara” a spus Horia Brenciu, in timp ce Smiley a completat: “Daca pentru el ai fost ca o vara, pe mine m-ai racorit !”. Chiar daca alegerea s-a dovedit una foarte dificila pentru Irina Tanase, aceasta a inchis ochii, si-a luat inima in dinti si l-a ales pe Brenciu! Antrenorul Horia a fost intr-o dispozitie de zile mari si a decis sa nu se opreasca doar la duetul cu Daniel Dragomir. Impreuna cu Irina Tanase, cei doi au adaptat celebra melodie “New York, New York” si au inchinat o frumoasa oda orasului “Bacau, Bacau!”

In urma serii de marti, 11 octombrie si Loredana a alaturat echipei sale inca 3 concurenti: doua fete si un baiat.
Oana Brutaru, tinara de 21 de ani din ORASUL Teleorman a creat si ea citeva dispute, insa nu muzicale, ci… geografice. Dupa ce Brenciu si Loredana, cei doi antrenori care si-au dorit-o in echipa sa au cazut de acord ca Teleorman este un oras, nu un judet, Oana Brutaru a ales sa mearga in echipa Loredanei. Aceasta a convins-o ca au foarte multe in comun, in afara ochelarilor foarte asemanatori pe care i-au purtat amindoua in timpul show-ului. Si pentru ca, asa cum a spus Horia intr-o scurta pauza, “cel mai destept cedeaza”, Lori si Horia au cazut la pace si au trecut peste micile divergente geografice.

Tot Horia Brenciu si Loredana s-au intors si in cazul Alexandrei Craescu, de 22 de ani, din Bacau. Cei doi antrenori s-au “duelat” din nou in argumente pentru a o convinge pe Alexandra sa vina in echipa lor si din nou, Loredana a cistigat. “Cred ca as putea sa aduc si alte fatete vocii tale si sa te fac sa stralucesti ca un diamant” au fost vorbele care au convins-o pe Alexandra sa aleaga echipa Loredanei. Tinara face parte din grupul de backing vocals al lui Stefan Banica si de curind este colaborator la Teatrul de Opereta.

La rindul lui, Andrei Ion, tinarul de 26 de ani din Bucuresti, supranumit de Smiley “Vocea de catifea a Romaniei” s-a lasat convins de Loredana ca pot face multe lucruri foarte bune impreuna pe plan muzical si a ales cu convingere echipa ei.

In cea de-a treia editie a “auditiilor pe nevazute” Marius Moga i-a cistigat in echipa sa pe Andrei Ciobanu si Irina Gorga. “Ai o voce care poate sa fie Vocea Romaniei”, i-a spus Marius Moga lui Andrei Ciobanu, iar aceasta afirmatie a parut o adevarata promisiune  pentru tinarul de numai 20 de ani. Marius Moga a crezut in vocea lui Andrei inca de la primele acorduri si a cistigat “lupta” cu ceilalti antrenori.

Irina Gorga, cea de-a doua concurenta care a ajuns aseara in echipa lui Marius Moga, a fost complimentata indelung de Loredana care i-a spus ca a cintat superb si ca i-a adus aminte de una dintre cele mai mari voci ale Romaniei, cea a Aurei Urziceanu. Horia Brenciu a regretat ca nu a apasat butonul, insa Marius Moga se arata foarte bucuros ca a putut sa adauge echipei sale o voce “delicata”, avind in vedere ca toate celelalte prezente feminine din echipa sa de pina acum sint mai degraba “rock-arite”!

La Florina Nitulescu din Tirgu Jiu, toti antrenorii au fost de parere ca s-a intors profesorul cel mai bun pe care il putea avea, dupa cum a tinut sa precizeze Horia Brenciu. “Profesorul” in cauza s-a dovedit a fi de aceasta data Smiley, cel care i-a prevazut un viitor maret in muzica. “O sa ajungi foarte departe”, i-a spus Smiley, cel care s-a aratat fermecat nu de notele inalte pe care le-a luat, ci mai ales de cele joase!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni