Deejay Fly si Fabian Sasu lanseaza single-ul si videoclipul "Believe" - VIDEO

10 Martie 2016, 13:01

Deejay Fly si Fabian Sasu lanseaza single-ul si videoclipul "Believe" - VIDEO

Deejay Fly si Fabian Sasu lanseaza single-ul si videoclipul "Believe", o poveste dance, exotica, cu influente orientale.

Piesa "Believe" este compusa de catre Loko Production si Fabian Sasu, si este sustinuta de voce inconfundabila a artistului cu origini liberiene si romanesti. Videoclipul este regizat de catre Marian Plaian si Emanuel Grigore si ii aduce pe cei doi artisti intr-o decor ce aminteste de povestile orientale. 

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

"Believe" este o colaborare intre DJ-ul Deejay Fly, cu background in zona clubbing, numeroase evenimente in cluburile din Romania si Fabian Sasu, concurentul editiei numarul 4 de la Vocea Romaniei. 

Deejay Fly si-a inceput cariera in 2005, ca producator si compozitor, dar si ca DJ rezident in mai multe cluburi din Bucuresti. Mai mult, el cocheteaza si cu moda si a participat ca model in cadrul unor evenimente.

Fabian Sasu a participat in 2005 in cadrul emisiunii concurs Scoala Vedetelor II, iar de atunci pana in prezent a fost implicat in proiecte muzicale, cu stiluri diferite, dar care converg in a-i consolida cariera muzicala.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies