• Emisiuni
  • Vocea României
  • Despartire-fulger in showbiz. Stefan Stan a pus capat relatiei cu Cristina. Primele declaratii: "Inca mai am sentimente pentru Andreea Mantea"

Despartire-fulger in showbiz. Stefan Stan a pus capat relatiei cu Cristina. Primele declaratii: "Inca mai am sentimente pentru Andreea Mantea"

Despartire-fulger in showbiz. Stefan Stan a pus capat relatiei cu Cristina. Primele declaratii: "Inca mai am sentimente pentru Andreea Mantea"

Stefan Stan si iubita lui, Claudia, cea care a fost comparata adeseori cu Andreea Mantea datorita infatisarii, au pus capat relatiei lor care dura de foarte putin timp.

Motivele separarii le-a dezvaluit chiar Stefan Stan, care a recunoscut ca inca mai are sentimente pentru fosta lui iubita, Andreea Mantea, desi cei doi sunt despartiti de aproape patru luni.

"Ne-am separat din cauza distantei. Faptul ca ea era la Petrosani, iar eu mereu prin concerte si prins cu filmarile emisiunii "Killer Karaoke" a adus la acest lucru. Nu pot sa spun ca regret, pentru ca am ramas in continuare prieteni, ea este o fata foarte ok. Eu inca mai am sentimente fata de Andreea Mantea si era prematur sa ma gandesc la un pas urmator in relatia mea cu Claudia, acela de a se muta la mine si de a-si aduce afacerea aici", a declarat Stefan Stan pentru cancan.ro.

In urma cu o saptamana, castigatorul primului sezon al emsiunii "Vocea Romaniei" aparea alaturi de iubita lui "La Maruta", mandru sa o prezinte lumii intregi. Atunci, Stefan Stan a negat ca intre el si Mantea ar mai fi ceva si s-a rezumat la a afirma ca au ramas "doar prieteni".

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata, de la 20.30, la ProTV si pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni