• PRO TV
  • Dragos Chircu deschide concertul lui David Bisbal de la Bucuresti. "Ingerasul" si idolul latino au avut aproape acelasi start in cariera

Dragos Chircu deschide concertul lui David Bisbal de la Bucuresti. "Ingerasul" si idolul latino au avut aproape acelasi start in cariera

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Dragos Chircu deschide concertul lui David Bisbal </span>de la Bucuresti. "Ingerasul" si idolul latino au avut aproape acelasi start in cariera

Dragos Chircu, finalist in primul sezon de la Vocea Romaniei, va deschide concertul pe care David Bisbal il va sustine la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 22 aprilie.

David Bisbal a pregatit un show live exploziv. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade. Publicul se va bucura de ritmurile celebrelor hituri "Buleria" si "Corazon Latino", dar si de single-urile incluse pe recentele sale albume "Premonicion" si "Sin mirar atras".

Artistul a devenit faimos dupa ce a concurat intr-o competitie televizata spaniola, "Operación Triunfo", similara concursului "Vocea Romaniei", in care s-a facut remarcat si Dragos Chircu. "Ingerasul", asa cum este alintat Chircu de fani, va canta in deschiderea concertului lui Bisbal la Bucuresti. Ambii artisti s-au situat pe locul al doilea in concursurile muzicale care i-au lansat.

Dupa zece ani, avand peste 5 milioane de discuri vandute, 500 de concerte sustinute in intreaga lume si mai mult de 50 de premii internationale, intre care mai multe discuri de platina si de aur, un Latin Grammy si mai multe Billboard Latino, David Bisbal a ajuns un simbol al muzicii latino-pop.

Dragos Chircu, care a uimit Romania cu talentul sau in competitia "Vocea Romaniei", este un admirator al lui Bisbal.

"Pe David l-am descoperit in 2005, cand cautam pe net artisti care sa-mi fie mentori in definirea mea ca artist. Destinul mi-a zambit in 2008, cand am avut sansa sa-l cunosc personal, cu ocazia primului sau concert din Romania. Mi-am zis atunci, in gand: «Intr-o zi am sa cant cu tine pe aceeasi scena!», dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Si iata, ziua aceea a venit. Ii datorez modelarea mea ca artist, desi el nu stie asta", a declarat cantaretul.

Dragos Chircu va sustine impreuna cu trupa sa un show live, pe masura evenimentului din 22 aprilie. Artistul roman a pregatit si o surpriza - un duet cu un invitat special.

Biletele pentru concertul lui David Bisbal se gasesc online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro, si la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de 400 de lei (Super VIP), 350 de lei (VIP), 250 de lei(categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a). Biletele la categoria Super VIP se vand exclusiv prin www.vandbilete.ro.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni