• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României, revenire spectaculoasă după pandemie

Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României, revenire spectaculoasă după pandemie

Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României, revenire spectaculoasă după pandemie

Câștigătorul concursului Vocea României, Dragoș Moldovan, a revenit în fața publicului timișorean cu un concert special, în care a interpretat multe piese compuse chiar de el însușI, dar și cover-uri iubite. 

„După câteva amânări din cauza pandemiei, am reușit să susținem acest concert. Din cauza restricțiilor care s-au schimbat de la săptămână la săptămână. a trebuit să amânăm de multe ori această cântare. A fost super, super mișto și concertul și publicul, ne-a fost foarte dor să urcăm pe scenă. L-am avut alături de noi pe basistul Victor Miclăuș care cred că a a dat un mare plus și ne bucurăm să începem colaborarea cu el. Noi, în general nu cântăm cover-uri, dar de această dată, ne-a luat valul puțin și am zis să cântăm cu publicul câteva din piesele care ne-au inspirat ca artiști“, a spus Dragoș despre conert, citat de pressalert.ro

Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România și a impresionat la Vocea României. 
 
 

Dacă și vocea ta merită să fie auzită, iubești muzica și vrei să împărtășești și cu alții trăirile tale, nu rata preselecțiile care îți pot pot schimba viitorul.  Te așteptăm la:

• TIMIȘOARA – 20 martie, hotel Ibis Timisoara City Center

• IAȘI - 27 martie, hotel Unirea

• CLUJ - 3 aprilie, hotel Golden Tulip Ana Dome

• București – 9 și 10 aprilie, hotel World Trade Center

Vocea României promite un sezon 10 spectaculos, cu voci deosebite, emoții transpuse în versuri și adrenalina scaunelor întoarse. Apăsarea unui buton înseamnă îndeplinirea unui vis! Cei de acasă vor avea parte de un show complex, care le va transmite bucuria și trăirile artiștilor ce vor păși pe scenă.

Înscrie-te acum pe vocearomaniei.protv.ro, vino la preselecții și dă-ți șansa să-ți vezi visul cu ochii!

FOTO: INSTAGRAM DRAGOȘ MOLDOVAN

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni