• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019, și-a lansat primul  single. Cum sună și care este mesajul piesei

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019, și-a lansat primul  single. Cum sună și care este mesajul piesei

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019, și-a lansat primul  single. Cum sună și care este mesajul piesei

Dragoș Moldovan, câștigătorul mareului trofeu Vocea României 2019, și-a lansat astăzi, 16 aprilie, prima lui piesă. Melodia are un mesaj cu totul special, în care cu toții ne putem regăsi. 

După experiența de la Vocea României, Dragoș Moldovan s-a apucat serios de treabă. Concurentul care a cucerit publicul cu vocea lui, a lansat astăzi "Candva, Undeva",  prima lui piesă de pe albumul ce urmează a fi lansat.

"Melodia Cândva Undeva este prima melodie de după Vocea și este prima melodie de pe albumul ce urmează a fi lansat.Totodată este și prima piesă scrisă de mine vreodată, asta însemnând în urmă cu ceva ani. Mi se pare o melodie mișto, cu o linie mișto, și un text mișto în care cred eu, ne putem regasi cu toții", a declarat Dragoș Moldovan. 

Dragos Moldovan este originar din Timisoara, unde a studiat la Liceul de Muzica, iar in prezent este student la Facultatea de Muzica, unde studiaza chitara. Pe langa muzica, Dragos este foarte atasat de animale, el fiind si dresor de caini.

Dragos este si solistul trupei Pandora, alaturi de care a lansat in urma cu o luna melodia "Asa cum sunt". Pandora s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordeaza stilul hard’n’heavy. În cei 10 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării

Mai jos poți vedea prestația lui Dragoș din finala de la Vocea României 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni