• PRO TV
  • Dragoste la prima vedere. Kate Winslet a plecat in vacanta cu iubitul si s-a intors cu un alt barbat!

Dragoste la prima vedere. Kate Winslet a plecat in vacanta cu iubitul si s-a intors cu un alt barbat!

Dragoste la prima vedere. Kate Winslet a plecat in vacanta cu iubitul si s-a intors cu un alt barbat!

Kate Winslet si nepotul miliardarului Richard Branson formeaza un cuplu, relatia incepand dupa incendiul care a devastat, la sfarsitul lunii august, resedinta de vacanta pe care omul de afaceri britanic o detinea pe Insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine.

Desi a sosit pe acea insula din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice la bordul unui avion privat fiind insotita de iubitul ei din ultimele luni, modelul Louis Dowler, in varsta de 35 de ani, renumita actrita britanica a parasit Insula Necker, potrivit presei internationale, la bratul unui nou iubit: Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson, scrie MEDIAFAX.

Pe insula se aflau si alti membri ai familiei Branson, iar Kate Winslet a tinut prima pagina a presei mondene internationale, dupa ce a reusit sa o salveze, pe 22 august, pe mama in varsta de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins resedinta acestuia de pe Insula Necker.

Printre membrii familiei Branson se afla si Ned Abel Smith, nepotul miliardarului, care si-a schimbat numele in urma cu cativa ani in Ned Rocknroll.

Se pare ca cei doi s-au placut atat de mult, incat atunci cand a sosit timpul plecarii de pe Insula Necker, Ned Rocknroll, in varsta de 33 de ani, a fost acela care a insotit-o pe actrita la New York, unde aceasta locuieste.

In aceasta saptamana, Kate Winslet si noul ei iubit au fost fotografiati impreuna la slujba funerara organizata in memoria lui Ted Branson, tatal miliardarului, la sediul general al Royal Geographical Society din Kensington, Londra.

Kate Winslet a fost preferata criticilor in ultimii ani, primind, in 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei sot.

Kate Winslet si Sam Mendes, care s-au despartit la inceputul anului 2010, dupa o casnicie de sapte ani, au un fiu, Joe, si o cresc impreuna pe Mia, fiica actritei britanice cu primul ei sot, regizorul Jim Threapleton.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni