• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Asa combinatie n-am vazut in viata mea!" Horia Brenciu a rupt butonul pupitrului pentru el. Un rocker a facut senzatie la Vocea Romaniei

"Asa combinatie n-am vazut in viata mea!" Horia Brenciu a rupt butonul pupitrului pentru el. Un rocker a facut senzatie la Vocea Romaniei

"Asa combinatie n-am vazut in viata mea!" Horia Brenciu a rupt butonul pupitrului pentru el. Un rocker a facut senzatie la Vocea Romaniei

“Am emotii ca o fata de liceu la prima ei mana pe fund”, a marturisit Dudu Isabel, mai in gluma, mai in serios, inainte sa intre pe scena la Vocea Romaniei.

Acolo, insa, a reusit sa intoarca trei din patru scaune cu piesa “Jump” – Van Hallen. Dudu Isabel, pe numele lui real Sandu Barbuta, are 37 de ani, este din Cluj si canta in doua trupe rock.

Ai doar 18 ani? Vino la prima editie live a celui mai tare show: "Vocea Romaniei"!

Pentru el, Horia Brenciu a rupt inca o data butonul de la scaun. "In ce stare m-ai adus!", a exclamat Horia, "esti un Van Halen cu voce de Bon Scott si fata de Bon Jovi, asa combinatie n-am vazut in viata mea".

"Ai rupt scena si la propriu, si la figurat. Vocea ta a patruns tot pe aici, inclusiv scaunele noastre, le-a perforat, le-a stricat. imi place nebunia ta", i-a spus si Lori.

„N-am auzit o voce de genul tau care sa cante atat de bine in toate cele trei sezoane. M-am intrebat: «Oare pot sa fac fata unei asemenea voci?»“, l-a laudat si Smiley.

"Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

Concurentul a ales sa mearga mai departe in echipa Loredanei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni