• Emisiuni
  • Vocea României
  • E unul dintre cei mai ravniti barbati, iar acum a urcat pe scena. Concurentul pe care nimeni nu se astepta sa il vada

E unul dintre cei mai ravniti barbati, iar acum a urcat pe scena. Concurentul pe care nimeni nu se astepta sa il vada

E unul dintre cei mai ravniti barbati, iar acum a urcat pe scena. Concurentul pe care nimeni nu se astepta sa il vada

Un nou concurent celebru a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei". Dupa Cristina Balan, fosta membra a trupei Impact, Bogdan Vladau si-a incercat norocul in fata celor patru antrenori.

Bogdan Vladau are 35 de ani, este din Bucuresti si este cantaret si prezentator de emisiuni tv. Bogdan spune ca a mosteit talentul muzical de la tatal sau care a cantat intr-un band in tinerete cu vocea si cu chitara. Nu a fost suficient de curios in copilarie sa invete de la acesta si spune ca i-ar fi prins bine acum. 

Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Bogdan isi idolatrizeaza parintii care s-au sacrificat sa il creasca si sa ii ofere o educatie buna. Timp de 5 ani a fost crescut de bunica sa, aceasta avand un rol important in formarea lui ca om. Regreta enorm ca bunica sa a murit si spune ca a iubit-o mai mult ca pe proprii parinti.

Bogdan Vladau a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" si a interpretat celebra piesa "Use Somebody", a trupei Kings Of Leon, ascuns in spatele cortinei. Datorita interpretarii sale, Bogdan a reusit sa intoarca doua scaune, Loredana si Marius Moga fiind cei doi antrenori care au dorit sa ii acorde sansa de a merge mai departe in concurs.   

Reactiile antrenorilor la caderea cortinei s-au dovedit a fi amuzante si surprinzatoare, semn ca niciunul dintre ei nu se asteptau ca vocea care i-a incantat cu putine secunde in urma sa ii apartine lui Bogdan Vladau.

Bogdan Vladau s-a alaturat echipei Loredana.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni