• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ea e femeia care l-a imblanzit pe Horia Brenciu. Cum arata Alice, partenera cantaretului

Ea e femeia care l-a imblanzit pe Horia Brenciu. Cum arata Alice, partenera cantaretului

Ea e femeia care l-a imblanzit pe Horia Brenciu. Cum arata Alice, partenera cantaretului

Horia Brenciu a devenit anul trecut tatic. Alice, iubita lui, a nascut o fetita: Mina.

Alice Dumitrescu are 44 de ani si o relatie de 6 ani cu juratul de la "Vocea Romaniei". Pentru el, este primul copil. Pentru Alice, al treilea, ea mai avand doua fete.



"Acum, in anul de gratie 2012, tin sa duc la indeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat si…ce mai era….aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam sa primesc un cadou mai frumos decat o printesa mostenitoare! Cand mi s-a dat vestea eram pe scena. Acum sunt cu adevarat in Tara Minunilor, cu Alice cu tot!
" a declarat fericit Horia Brenciu.



Alice a ajuns la televiziune cu mult inainte de '89. A fost dusa acolo de mana, de bunica. Avea 3 ani si jumatate cand a prezentat emisiuni pentru copii, a recitat chiar alaturi de "tovarasa Elena Ceausescu", a facut un film serial care s-a difuzat in Europa de Est si, la 14 ani, cand nu mai incapea pe micul ecran al emisiunilor pentru copii, s-a retras sa-si vada de scoala. 


 

"La 21 m-am intors la televiziune unde am fost crainica, dar nu pentru multa vreme, pentru ca nu aveam studii superioare, asa ca m-am retras. Am intrat la Politehnica, m-am maritat cu un coleg de facultate, am facut-o pe Andreea la 23 de ani si tot atunci am inceput sa produc si sa prezint emisiuni pentru copii. Am plecat de la TVR la Antena 1, am fost primul om care a aparut pe ecranul acestui post de televiziune. Ii luam un interviu lui Stefan Hrusca", declara ea pentru Viva. 

"Am fost prima voce a radioului Romantic, care pe vremea aceea nu se numea asa. Apoi am prezentat impreuna cu prietena mea, Miruna Coca Cosma emisiunea "Roata Milionarilor". Tot cu ea, am prezentat in '96, "Karaoke" la TVR", continua ea. 

La 39 de ani, devenea producator executiv al serialului "Om sarac, om bogat" in care Horia Brenciu l-a jucat pe Titi Prodan, personajul principal. Dupa toate aceste experiente, implinirea profesionala continua la Media Pro Pictures.

Vezi mai multe poze cu artistul si partenera sa, Alice, pe
perfecte.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni