• Emisiuni
  • Vocea României
  • Echipele sunt complete, iar concurentii se pregatesc de etapa Confruntarilor la Vocea Romaniei

Echipele sunt complete, iar concurentii se pregatesc de etapa Confruntarilor la Vocea Romaniei

Echipele sunt complete, iar concurentii se pregatesc de etapa Confruntarilor la Vocea Romaniei

Vineri s–au incheiat auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei. Dupa sapte editii pline de emotie, adrenalina, energie si suspans, antrenorii au cate 14 concurenti exceptionali in fiecare echipa, care se pregatesc deja de urmatoarea etapa a competitiei, Confruntarile. 

Ultima runda de auditii le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, de emotie, energie, vibratie, replici si reactii spumoase si foarte multa distractie.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:09, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani. 

Ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.9 puncte de rating si 28.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.7 puncte de rating si 16.2% share. 

Emotie si voci uluitoare in ultima runda de auditii pe nevazute

Atmosfera a fost extraordinara in ultima runda de auditii pe nevazute, concurentii au facut un adevarat spectacol pe scena si s-au bucurat de momentele prezentate, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot si-au completat echipele cu voci pline de culoare si expresivitate si sunt gata pentru urmatoarea etapa a competitiei. Pavel Bartos a fost intr-o forma de zile mari si a adus distractia din culise in casele tuturor telespectatorilor.

Vezi aici momente VIDEO din etapa auditiilor pe navazute!

Tudor si-a completat vineri echipa cu doi concurenti cu voci senzationale: Raluca Ursu si Stelian Ailincai. Raluca a cantat melodia Issues, a fost o aparitie splendida pe scena, cu luminozitate in privire si un timbru vocal special. Stelian a cucerit antrenorii cu interpretarea sensibila si eleganta a piesei The man who can't be moved si a impresionat cu forta sa artistica.

Cristian Prajescu si Iuliana Popa s-au alaturat aseara echipei Smiley. Cristian a cantat piesa She’s out of my life, iar performanta lui i-a unit pe antrenori. Concurentul a demonstrat ca are o voce cu o culoare timbrala extrem de frumoasa si a primit aplauze din partea publicului. Iuliana a interpretat vineri melodia Summertime, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru ea, fiind fascinati de calitatile ei vocale incredibile.

Si Lori a adus vineri in echipa sa inca doua concurente: Camelia Farcas si Lavinia Lacatus. Antrenorii s-au bucurat de alegerea muzicala a Cameliei, piesa Sign of the times, si i-au apreciat timbrul vocal plin de emotie si acuratete. Lavinia a cantat melodia Mercy intr-o maniera proprie, avand foarte multe influente jazz atat in voce, cat si in interpretare.

La finalul ultimei runde de auditii pe nevazute, Despot si-a completat echipa cu Valentin Poienariu si Doina Spataru. Valentin a cantat fabulos melodia You are so beautiful si a demonstrat ca la numai 17 ani are o voce extrem de matura, declarand ca visul lui de cand era mic a fost acela de a canta pe scena Vocea Romaniei. Doina a interpretat formidabil piesa Stop, impunandu-se printr-o tehnica extrem de controlata si a reusit sa ridice publicul in picioare.

Vezi aici cum arata echipele complete!

Echipele sunt complete, iar vinerea viitoare, de la 20:30, dam sunetul mai tare in prima editie a Confruntarilor de la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni