Ei i-au surprins pe juratii de la "Vocea Romaniei". Top 5 cele mai spectaculoase reprezentatii live

22 August 2015, 17:57

Ei i-au surprins pe juratii de la "Vocea Romaniei". Top 5 cele mai spectaculoase reprezentatii live
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, live, reprezentatii, top,

In aceasta vara, caravana Vocea Romaniei a cautat cele mai bune voci din tara, in cadrul preselectiilor pentru sezonul cu numarul cinci. Timp de doua luni, echipa PRO TV a calatorit mai mult de 3.100 de kilometri si a vizitat cinci orase: Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Bucuresti, iar la preselectii au venit peste 2.000 de persoane, pregatite sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor. 

In etapa urmatoare, antrenorii si-au ocupat scaunele si au inceput auditiile pe nevazute! Meniul muzical oferit de aspirantii la titlul de Vocea Romaniei a fost complet, cu melodii romanesti, hituri din repertoriul international, dar si alte surprize pe care telespectatorii le pot vedea incepand cu 18 septembrie, la PRO TV!

Vocea Romaniei, cea mai intensa competitie a vocilor, se va intoarce pe 18 septembrie cu un nou sezon!

Pana la premiera spectacolului vocilor, iti prezentam topul celor mai surprinzatoare reprezentatii din sezoanele trecute ale show-ului "Vocea Romaniei". Ei sunt concurentii ale caror momente artistice sunt imposibil de uitat, concurentii care au impresionat publicul si juriul in timpul auditiilor pe nevazute. 

Aurel Niamtu - "Blestem" (2013)


Florin Mandru - "The Road To Hell" (2013)


Stefan Stan - "Bensonhurst Blues" (2013)


Maria Ilinca Bacila - "Cowboy sweetheart" (2014)


Cosmin Arsene - "Goodbye my lover" (2013)


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies