Ei sunt cei patru finaliști de la Vocea României 2022!

Ei sunt cei patru finaliști de la Vocea României 2022!

Vineri seara, în cadrul semifinalei Vocea României 2022, s-au desemnat cei patru concurenți care vor intra în marea finală de pe 23 decembrie. 

De la echipa Tudor Chirilă, cel care trece mai departe este Iulian Nunucă, care vineri seara a interpretat piesa ”Bohemian Rhapsody”.

Iulian Nunucă moștenește talentul muzical din familie, bunicul și tatăl său fiind lăutari renumiți, iar în cadrul mai multor interviuri a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să ajungă un cântăreț foarte cunoscut.

Team Irina Rimes trece mai departe cu Andra Botez, despre care fanii de la Facebook spun că a cântat ca un înger piesa ”I Will Always Love You”.

Andra Botez are în prezent 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții. Ca de fiecare dată, concurenta vine în fața celor cinci cu interpretări inedite și piese de milioane. A cântat „I Will Always Love You” și i-a impresionat pe telespectatori.

Echipa lui Denis The Motans este reprezentată în finală de Teodor Debu.

Teodor Debu, semifinalistul din echipa lui Denis, are 22 de ani și în prezent este student în București. Concurentul a mărturisit, la un moment dat, că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.

Smiley și Theo Rose merg în marea finală Vocea României 2022, de vineri, 23 decembrie, cu Winael Baldus.
Semifinala a fost, pentru el, o a doua mare oportunitate de a le arăta tuturor de ce este în stare – lucru pe care l-a făcut cu măiestrie!

Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus sunt cei patru finaliști Vocea României 2022.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni