• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a sasea editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a sasea editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a sasea editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Antrenorii au fost impresionati, emotionati sau uimiti in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei. 

In editia cu numarul 6 au urcat pe scena concurenti care au atin note muzicale de neimaginat si care au pus in scena adevarate spectacole, greu de uitat.

Vinerea aceasta, sunetul a fost dat mai tare din nou, iar saptamana viitoare are loc ultima runda de auditii. Concurentii se vor bate pentru ultimele locuri in echipele antrenorilor.

Teodora Rotaru are numai 18 ani, dar a intors trei scaune la Vocea Romaniei. La finalul reprezentatiei a primit ropote de aplauze.

Vezi aici prestatia ei!

Ramona Dimu
a avut dintotdeauna o pasiune pentru muzica, dar nu a avut timp pana acum sa isi arate talentul. Vocea ei este aparte, iar ce a facut pe scena este senzational.

Vezi aici prestatia ei!

Ioana Barba
a interpretat o piesa cantata de Jay-Z si Justin Timberlake si toti s-au mirat de alegerea ei muzicala. A dat tot ce a putut pe scena si a impresionat.

Vezi aici prestatia ei!

Loredana a apasat butonul cu tocul, iar Despot a rupt butonul: "Ceva din vocea ta m-a facut sa dau cu sete in butonul asta." Interpretarea lui Rares Popa i-a facut pe antrenori sa se simta foarte bine. 

Vezi aici prestatia lui!

Diana Brescan
a interpretat o piesa a celebrei Lana Del Rey si s-a facut remarcata din primele secunde. Studiaza muzica de la 10 ani si asta ajutat-o sa treaca mai departe,

Vezi aici prestatia ei!

Loredana i-a multumit pentru frumoasa lui interpretare: "E foarte sexy si foarte masculin". Vocea lui Cristian Goaie l-a lasat fara cuvinte chiar si pe Tudor Chirila.

Vezi aici prestatia lui!

Putini au crezut ca pasiunea pentru motocicleta se poate imbina perfect cu arta si cu rock-ul. Cosmin Vieriu a demonstrat ca se poate: "Sunt ca un leu in cusca"

Vezi aici prestatia lui!

Desi are numai 16 ani, muzica este pentru Oana Cenuse ca un prieten pe care se poate baza in momentele grele. Cand a urcat pe scena Vocea Romaniei parca a renascut.

Vezi aici prestatia ei!

Vocea Romaniei - in fiecare VINERI, de la 20:30, numai la PROTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni