• PRO TV
  • O poveste de dragoste ca-n filme la "Vocea Romaniei". El are 34 de ani, ea 47 si se iubesc la fel de mult ca in prima zi

O poveste de dragoste ca-n filme la "Vocea Romaniei". El are 34 de ani, ea 47 si se iubesc la fel de mult ca in prima zi

<span style="color:#f00;">O poveste de dragoste ca-n filme</span> la "Vocea Romaniei". El are 34 de ani, ea 47 si se iubesc la fel de mult ca in prima zi

Nu a reusit sa intoarca niciun scaun la “Vocea Romaniei”, dar a impresionat milioane de telespectatori cu o poveste de dragoste desprinsa parca din filme.

Robert, un tanar de 34 de ani din Hunedoara, care lucreaza ca magazioner la o firma de cablaje auto, si-a incercat norocul in prima editie a competitiei celor mai bune voci din tara.

Muzica pentru mine inseamna a-l gasi pe Dumnezeu intr-un mod personal, care ma implineste nu doar pe mine, ci si pe cei care ma asculta. De fiecare data urmaresc sa ajung la inimile celor care ma asculta” a declarat concurentul, care a venit la auditiile pe nevazute insotit de fiica si de sotia lui.



Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe Voyo.ro.

“Sotia mea e mai mare ca mine cu 12 ani, are 47 de ani” si-a inceput el povestea. “Ea are doi copii mari din prima casnicie, o fata de 24 de ani si un baiat de 22.  A fost casatorita de trei ori. Prietenii ei s-au gandit “iara se marita”, nu mai aveau incredere, dar proba timpului a demonstrat. Ea e genul de om care nu se lasa isi cauta fericirea pana si-o gaseste. Daca se termina, merge mai departe, dar cu mine nu se termina” a declarat barbatul in fata camerelor de filmat. Intrebata de Bartos care e calitatea care a atras-o cel mai mult la Robert, femeia a raspuns: “Modul in care ma iubeste!”.

La 34 ani, Robert a devenit si bunicul unei fetite, care acum are 9 luni de zile. “Sentimentele sunt amestecate te simti si parinte si bunic fata de nepotica. Dar sunt foarte mandru de ei!” sustine el.

“Sotia mea pentru mine e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata personala.O  iubesc foarte mult. De 8 ani de zile suntem impreuna. Prietenii nostri observa si ei si spun ca e uimitor ca suntem indragostiti dupa 8 ani de zile” adauga Robert, care a renuntat acum cativa ani la muzica pentru a-si intretine familia.

Am renuntat la muzica pentru a sustine copiii, am simtit un gol, era o parte din mine la care am renuntat, dar nu consider ca a fost un sacrificiu. Am venit la Vocea Romaniei sa umplu acest gol interior”.

Din pacate, concurentul nu a reusit sa intoarca niciunul din scaunele  antrenorilor. “Ai cantat frumos cu emotie, dar ce nu mi-a placut a fost ca toate notele in registrul acut sunau nazal” i-a spus Loredana, iar Smiley l-a sfatuit sa aiba vocea “mai plina” daca vrea sa cante piese mai pop.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni