• PRO TV
  • ELE sunt cele mai bine platite actrite de televiziune!

ELE sunt cele mai bine platite actrite de televiziune!

ELE sunt cele mai bine platite actrite de televiziune!

Cele mai bine platite actrite de televiziune au castigat fiecare cate 13 milioane de dolari in perioada mai 2010 + mai 2011, potrivit unui top realizat de Forbes. Este vorba de Eva Longora si Tina Fey.

Eva Longoria interpreteaza rolul Gabrielle Solis in serialul de televiziune "Neveste disperate", iar Tina Fey este creatoarea serialului "30 Rock", in care detine si unul dintre rolurile principale.

Marcia Cross, interpreta personajului Bree Van de Kamp din serialul "Neveste disperate", ocupa locul al treilea in clasament, cu venituri de 10 milioane de dolari, la egalitate cu Mariska Hargitay din serialul "Lege si ordine: Brigada speciala" si actrita Marg Helgenberger din serialul "CSI - Crime si Investigatii", informeaza MEDIAFAX.

     

Locul al saselea este impartit de celelalte doua staruri din "Neveste disperate", Teri Hatcher si Felicity Huffman, care au fost platite in perioada mentionata cu suma de 9 milioane de dolari.

Pe locul al optulea s-au clasat la egalitate actritele Courtney Cox - starul din serialul "Cougar Town" - si Ellen Pompeo - starul din "Anatomia lui Grey" - cu onorarii de 7 milioane de dolari fiecare.

Actrita Julianna Marguiles, desemnata cea mai buna actrita la gala premiilor Primetime Emmy din acest an, gratie rolului Alicia Floret din serialul "Sotia perfecta/ The Good Wife", incheie topul 10 al celor mai bine platite actrite de televiziune, cu un onorariu de 6 milioane de dolari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni