• PRO TV
  • Elena Basescu, cu fiica sa in Parlamentul European: "De luni am revenit la munca, am luat-o cu mine la Strasbourg"

Elena Basescu, cu fiica sa in Parlamentul European: "De luni am revenit la munca, am luat-o cu mine la Strasbourg"

Elena Basescu, cu fiica sa in Parlamentul European: "De luni am revenit la munca, am luat-o cu mine la Strasbourg"

Europarlamentarul Elena Basescu spune ca de luni a revenit la munca, dupa o pauza de doua luni, insa, intrucat nu se poate desparti de fiica sa, Sofia, a luat-o cu ea la Strasbourg, mai multe fotografii realizate in PE, in care apare tinand in brate fetita, fiind postate pe pagina sa de Facebook.

"De luni, am revenit la munca dupa o pauza de doua luni. insa nu ma pot desparti de Sofia, asa ca am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg", scrie Elena Basescu, intr-o postare pe Facebook, mesajul fiind insotit de o serie de fotografii care o infatiseaza in PE alaturi de fetita sa si de cativa europarlamentari.

"Multumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte calduroasa pe care ne-au facut-o mie si Sofiei. I-am simtit alaturi de mine intr-un moment foarte important si asta a facut intoarcerea la lucru mult mai usoara", a adaugat Elena Basescu.

Fetita Elenei Basescu s-a nascut la 1 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. Sofia Anais este primul nepot al presedintelui Traian Basescu.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni