• PRO TV
  • Elena Udrea, Silviu Prigoana si Corneliu Vadim Tudor fac cadouri pentru “Serviciul Roman de Comedie”

Elena Udrea, Silviu Prigoana si Corneliu Vadim Tudor fac cadouri pentru “Serviciul Roman de Comedie”

Elena Udrea, Silviu Prigoana si Corneliu Vadim Tudor fac cadouri pentru “Serviciul Roman de Comedie”

Cu cateva zile inainte de Carciun, “Serviciul Roman de Comedie” se imbraca in haine de sarbatoare si isi ascute si mai mult glumele.

Pentru ca toata lumea face planuri de Sarbatori, miercuri sera de la 20.30, la Pro Tv, reporterii SRC Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu fac o vizita catorva personalitati politice din Romania pentru a afla cum se pregatesc acestia de Craciun si ce amintiri au din copliarie legate de aceasta sarbatoare.

Astfel, cei doi reporteri frenetici se vor intalni cu Elena Udrea, careia ii vor darui o pereche de pantofi sport in schimbul pantofilor ei cu toc, dar si cu Silviu Prigoana, care va darui echipei SRC un binoclu, pentru o mai buna observatie a comediei romensesti, dar si cu C.V. Tudor, care ii va cadorisi cu carti cu autograf dupa ce a primit din partea echipei o sticla de vin unguresc.

Comedia continua la Pro Tv cu ultimul episod din acest an al serialului “Clanul Lupilor”. Dupa ce Mioara (Monica Anghel) si Larisa (Lia Sinchevici) sunt otravite si ajung la spital, Madam Marga (Jojo) se decide sa ii faca o farsa lui Titel Lupu (Mihai Bobonete), in urma careia acesta va fi pagubit cu 15.000 de euro. Si Mos Craciun isi face aparitia, acesta fiind nimeni altul decat Serghei (Dragos Musat), care face trafic cu artificii etnobotanice, al caror fum odata inhalat te face sa crezi in doar 5 minute ca esti Mos Craciun.

Si tot miercduri seara, la “Serviciul Roman de Comedie” are loc ultima Gala din acest an a premiilor Boul de Aur. Pentru ca a fost un an bun, SRC vine cu multe premii: pentru cei doi turisti rataciti pe culmile Carpatilor care si-au facut simtita prezenta dand foc padurii, pentru Guvernul olandez care pune piedici aderarii Romaniei la spatiul Schengen, pentru Mos Iacob din Tg. Frumos (Claudiu maier), care a tinut in gazda doua fete pe care le-a obligat sa se prostitueze, dand la schimb mancare, bautura si... balegar.

In editia speciala de miercuri, la SRC isi va face aparitia si Ionut Tanase, cel alaturi de care Jojo a luptat in pasi de dans si a si castigat marele trofeu “Dansez pentru tine”. In ce ipostaza inedita il va pune Toni Grecu, telespectatorii Pro Tv vor afla miercuri, 21 decembrie, de la 20.30.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni