Emil Rengle este coregraful din live-urile sezonului 10 Vocea României

Emil Rengle este coregraful din live-urile sezonului 10 Vocea României

Emil Rengle este un artist complet, a colaborat cu oameni consacrați și a realizat coregrafii care au devenit virale în mediul online, și nu numai, dar a lansat și piese cu milioane de vizualizări pe platformele digitale.

De fiecare dată, muzica merge mână-n mână cu dansul, iar coregrafiile excepționale din live-urile de la Vocea României dau strălucire momentelor prezentate de concurenți și îi ajută să-și pună în scenă povestea interpretărilor și să ajungă cât mai aproape de public. 

Toate momentele de dans sunt gândite de Emil, care, împreună cu echipa lui, face tot posibilul pentru a transpune cât mai bine muzica și piesele alese de antrenori și concurenți în mișcări ce îmbracă perfect fiecare reprezentație.

„Vocea României este deja unul dintre proiectele mele de suflet, din care mă bucur că am făcut parte ediția aceasta. Am avut alături de mine o echipă de dansatori profesioniști și pe Emanuel Neagu, ca asistent coregraf, împreună cu care am creat momentele concurenților de la primul live, până la marea finală de vineri care, cu siguranță, va fi de neuitat. Am cunoscut oameni pasionați și talentați și simt că, prin dans, m-am conectat cu ei, le-am dat încredere pe scenă și am devenit, la rândul meu, parte din formarea lor ca artiști. Acum aștept și eu cu nerăbdare marea finală, am încredere în ei și abia aștept să le urmăresc evoluția”, a spus Emil Rengle.

Vineri, de la 20:30, în finala celei mai tari competiții a vocilor, concurenții vor străluci în drumul spre marele trofeu. Împreună cu antrenorii, au ales cele mai bune piese, iar coregrafiile realizate de Emil Rengle vor completa fiecare moment, pentru a le aduce telespectatorilor un show memorabil.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni