• Emisiuni
  • Vocea României
  • Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi un iPad. Descarca si tu aplicatia unica "Vocea Romaniei"

Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi un iPad. Descarca si tu aplicatia unica "Vocea Romaniei"

Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi un iPad. Descarca si tu aplicatia unica "Vocea Romaniei"

ProTV lanseaza, in cadrul show-urilor LIVE, pentru emisiunea "Vocea Romaniei" o aplicatie second-screen ce ofera o experienta totala fanilor acestui program.

UPDATE: Castigatorii celor trei invitatii duble la finala "Vocea Romaniei" sunt:

Geo Corciu

Diana Ana-Maria

Raican Alex

Castigatorii sunt rugati sa isi verifice e-mailul cu care s-au inscris in aplicatia Vocea Romaniei pentru a afla cum pot intra in posesia premiului.

Traieste magia oriunde esti! Fanii emisiunii "Vocea Romaniei" vor avea parte de o surpriza foarte mare de 1 Decembrie: lansarea unei aplicatii second-screen, cu ajutorul careia vor beneficia de o experienta totala:

Oricine va putea sa:

- Dea check-in la cel mai tare show;
-  Isi sustina favoritii printr-un LIKE sau SHARE;
- Comenteze cele mai tari momente ale emisiunii, alaturi de zeci de mii de romani.

> Aplicatia de second-screen a emisiunii "Vocea Romaniei" va beneficia, in PREMIERA, de realitate augmentata. Astfel, fanii se vor putea poza atat cu antrenorii, cat si cu Pavel Bartos.
> Tot cu aplicatia second-screen pentru "Vocea Romaniei", fanii pot strange puncte si castiga super premii!

Este a doua aplicatie second-screen pentru un show TV lansata in Romania de ProTV, dupa cea pentru "Romanii au talent", care a fost downloadata de peste 100.000 de romani.
 

 

Dupa ce in primavara a fost prima televiziune din Romania care a adus pe piata fenomenul de second screen prin aplicatia “Romanii au talent”, aplicatia downloadata de peste 100.000 de utilizatori, ProTV duce mai departe fenomeul SocialTV si  lanseaza o noua aplicatie de data aceasta pentru “Vocea Romaniei”. 

Noua initiativa digitala ProTV aduce in mainile romanilor o aplicatie cu interactivitate totala si experienta LIVE unica. Pe langa posibilitatea de a da check-in la show, momente video, vot LIVE, discutii cu antrenorii si super premii, marea noutate o reprezinta  folosirea realitatii augmentate si posibilitatea de a te fotografia cu Horia Brenciu, Smiley, Loredana, Moga sau Pavel Bartos.

Fiecare activitate desfasurata in interiorul aplicatiei, check-in, share-uirea fotografiilor, comentariile, fotografii alaturi de antrenori, etc.  genereaza un numar de puncte pe care fiecare utilizator le aduna in contul sau. Mai mult, pe tot parcursul emisiunii userii vor fi invitati sa raspunda la o serie de quiz-uri care de asemenea le vor aduce un punctaj substantial, in cazul in care raspund corect.

La finalul show-ului, pe 26 decembrie, cel care va acumula cele mai multe puncte va castiga un iPad Air.

3 dintre cei care downloadeaza aplicatia au sansa de a castiga o invitatie de doua persoane la marea finala a emisiunii. Selectarea lor se va face in mod aleatoriu. Aplicatia poate fi downloadata gratuit din appstore, google play sau windows store. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni