• Emisiuni
  • Vocea României
  • FINALA Vocea României 2022 | Andra Botez, din echipa Irina Rimes, s-a clasat pe locul 2

FINALA Vocea României 2022 | Andra Botez, din echipa Irina Rimes, s-a clasat pe locul 2

În al treilea performance al serii, pe scena finalei Vocea României 2022, Andra Botez și Irina Rimes au urat tuturor fanilor emisiunii ”Have Yourself A Merry Little Christmas”.  

Smiley: ”Foarte frumos a sunat momentul ăsta. Mă simt ca la cea mai tare petrecere din oraș, în ajun de Crăciun. Sunt cu cele mai frumoase voci, la ora asta, din România. Aș vrea să vă spun Crăciun fericit tuturor!”.

Theo Rose: ”Știi cum îți dai seama că soliștii cântă excepțional? Te uiți la cine îi acompaniază. Pianistul, Leo, era în extaz să cânte cu fetele. Irina, felicitări, i-ai oferit tot Andrei”.

Tudor Chirilă: ”Mie mi se pare că Leo arăta ca într-un film de Woody Allen... ”

Irina Rimes: ”Vreau să-ți mulțumesc pentru că în toată finala asta, toată lumea se luptă pentru trofeu. Am avut acest moment de respiro cu tine. Chiar dacă ar fi să nu mai fiu antrenor la Vocea României, eu sunt foarte mândră că am avut o finală cu Andra Botez.

Denis The Motans: ”A fost un moment magic. M-am umplut de melancolie și de spiritul de sărbători. Vă mulțumesc frumos!”



În al doilea performance, Andra Botez a interpretat impecabil melodia “Time to say goodbye”, iar antrenorii au avut doar cuvinte de laudă.

Smiley:
“Ai o voce extrem de curată, o tehnică desăvârșită... de câte ori te ascult sună tot timpul altfel. Zici că e CD. Nu greșești nicio notă! Îmi doresc ca după Vocea României să te aud mai des și în mai multe locuri. Cred că ai putea să cânți orice!”

Tudor Chirilă: „Andra, ți-a ieșit foarte bine! Felicitări!”

Denis The Motans: „Ultimele prestații ale Andrei au fost fenomenale. CD. Fără cusur. A fost o piesă de 360 de grade, iar tu ai făcut această experiență inedită!”

Irina Rimes: “Eu cred că tu ești noua Aura Urziceanu a României. Și tare îmi doresc ca oamenii de acasă să vadă asta și să te voteze”.

Primul performanceAndra Botez a deschis seara cu un moment de excepție. Finalista Irinei Rimes a cântat alături de surorile Oșoianu și Damian Drăghici pe scena de la Vocea României. 

Andra a fost extrem de emoționată când a aflat că va cânta cu Damian Drăghici. “Îl ascult din copilărie! (...) Nu o să uit niciodată momentul ăsta și chiar vreau să-l fac memorabil”, a spus finalista Irinei Rimes.

Andra Botez are 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții, când a întors toate cele patru scaune.

Talentul muzical este moștenire de familie. Ambii părinți ai Andrei sunt muzicieni și, deși au sfătuit-o să urmeze o facultate în alt domeniu, decât cel muzical, i-au încurajat și pasiunea pentru muzică, inclusiv participarea la Vocea României.

În battle s-a duelat cu Valeria Marcu și a avut o prestație strălucită și în etapa de knockout-uri, când s-a întrecut cu Alexandrina Vlad și Ricardo Gabor. 

A avut prestații memorabile atât în primul live, cât și-n semifinală, unde a interpretat “I Will Always Love You”. Voturile telespectatorilor au trimis-o în marea finală alături de Teodor Debu, Winael Baldus și Iulian Nunucă. 

Finala Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni