• Emisiuni
  • Vocea României
  • FINALA Vocea României 2022 | Teodor Debu, din echipa Denis The Motans, s-a clasat pe locul 3 

FINALA Vocea României 2022 | Teodor Debu, din echipa Denis The Motans, s-a clasat pe locul 3 

În marea finală Vocea României 2022, în cel de-al treilea moment,Teodor Debu a încântat publicul, antrenorii și telespectatorii alături de Denis The Motans, cu interpretarea piesei ”Valuri mari”. Vezi video-ul mai sus. 


Al doilea performance al lui Teodor Debu a ridicat publicul în picioare. Finalistul lui Denis The Motans a cântat alături de Carla’s Dreams piesa “Sub pielea mea”.

“El e preferatul meu din concursul ăsta. El o să facă muzica lui. Nu o să facă muzica tuturor. Eu l-aș vota pentru că vreau o muzică proaspătă!”, a declarat Carla’s Dreams. 




Primul performance  -Teodor Debu ne-a demonstrat încă o dată că își merită locul în marea finală. Finalistul lui Denis The Motans a interpretat într-o manieră proprie piesa “Say Something”. 


După interpretarea solo, Teodor Debu a primit aprecierile antrenorilor. 

Denis: ”Băi, Debule, ești fenomenal. Eu efectiv sunt fascinat de felul în care iese muzica din tine”

Smiley: ”Știi care e cea mai importantă calitate a ta? Ești de ținut minte. Ești memorabil. Cred că am avut pronosticul că vei ajunge departe în echipa lui Denis. Mă bucur că ai ajuns în finală.

Theo Rose. ”Vocea României o să aibă în istoric exemplul lăsat de tine. Ești perfect așa cum ești. Ești foarte iubit de oameni”

Tudor Chirilă: ”Sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii. Nu cred că ți-a fost ușor la Vocea și sper ca lumea să te voteze și să fie un început de drum pentru tine foarte frumos”

Irina Rimes: ”Ești din altă lume. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Îți doresc să fii o surpriză mereu”.


”Debu este un om foarte sensibil dar și puternic în același timp”, spune antrenorul Denis despre concurentul său din marea finală. 

”Simt că la Vocea am primit atenția și validarea de carea aveam nevoie”, apreciază Teodor Debu. 


Teodor Debu, finalistul din echipa lui The Motans, are 22 de ani și în prezent este student în București. La audiții, Teodor a întors 2 scaune la Vocea României: Irina Rimes și The Motans. Tânărul are o poveste de viață impresionantă, după care, așa cum spune chiar Măruță, care l-avut invitat într-o emisiune, s-ar putea scrie o carte sau s-ar putea face un film.

Concurentul a mărturisit că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.


A trecut de battle, knockout, iar în primul live a rupt scena cu piesa Iron Sky. A ajuns în semifinală, iar voturile telespectatorilor l-au trimis în marea finală alături de Andra Botez, Winael Baldus și Iulian Nunucă. 
 

Urmărește emisiunea integrală LIVE pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni