Finalistii Vocea Romaniei 2016 au impresionat cu reprezentatiile lor. Cele mai bune momente din finala sezonului 6

31 August 2017, 11:45


	Finalistii Vocea Romaniei 2016 au impresionat cu reprezentatiile lor. Cele mai bune momente din finala sezonului 6

Vineri debuteaza sezonul sapte al show-ului Vocea Romaniei, insa si duminica, 10 septembrie, de la 20:30, doar vocea conteaza, numai la PROTV! 

Sezonul 6 Vocea Romaniei a fost un adevarat maraton, in care scena a gazduit voci extraordinare, momente spectaculoase, emosii si concurenti hotarati sa impresioneze atat publicul, cat si pe cei patru antrenori. 

Vineri, dar si duminica, de la 20:30, la PROTV se da startul sezonului cu numarul 7 Vocea Romaniei.

Telespectatorii vor putea urmari primele doua editii de auditii pe nevazute, vor trai primele emotii ale competitiei si se vor bucura de un spectacol fascinant alaturi de cei patru antrenori, Tudor, Smiley, Lori si Despot, de gazda emisiunii, Pavel Bartos, dar si de concurenti cu voci uluitoare. 

Finala Vocea Romaniei 2016: un show incendiar, concurenti motivati si dornici sa impresioneze audienta si antrenori pregatiti pentru spectacol.

Teodora Buciu si marele castigator Vocea Romaniei 2014, Tiberiu Albu au interpretat piesa "Who Wants To Live Forever".


"Vara asta", o piesa Vama Veche a fost auzita de milioane de romani. Robert Botezan si Tudor Chirila, un moment incarcat de energie.


► Un moment incarcat de pasiune oferit de Ioana Ignat in marea finala Vocea Romaniei, "My Heart Will Go On"


"Zmeu", un hit de exceptie al trupei Vama Veche, interpretat magistral de Teodora Buciu impreuna cu antrenorul ei, Tudor Chirila.


► Smiley si Alex Musat au dedicat cate un vers fiecarui antrenor, pe acordurile piesei "Hoochie Coochie Man". Moment original pus in scena la Finala Vocea Romaniei 2016. 


Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies