• Emisiuni
  • Vocea României
  • Studenta care a cantat in duet cu Stefan Stan si-a schimbat numele si look-ul. Cat de diferita e la 2 ani de participarea la "Vocea Romaniei"

Studenta care a cantat in duet cu Stefan Stan si-a schimbat numele si look-ul. Cat de diferita e la 2 ani de participarea la "Vocea Romaniei"

Studenta care a cantat in duet cu Stefan Stan si-a schimbat numele si look-ul. Cat de diferita e la 2 ani de participarea la "Vocea Romaniei"

LORINA sau Florina Nitulescu s-a facut remarcata in urma concursului "Vocea Romaniei", unde a cantat in duet cu Stefan Stan, castigatorul acelui sezon al emisiunii, piesa "One Reason".

Vara trecuta, tanara interpreta  a intrat in studioul de inregistrari pentru primul sau single, "Away from home".



"Away From Home"  este o piesa antrenanta si energica, cu un sound modern iar versurile transmit o adevarata poveste in care se regaseste fiecare la un moment dat. Uneori avem nevoie de un nou inceput . O parte dintre noi avem curajul de a face un pas in acest sens , iar altii nu. Sper ca primul meu single sa ii determine pe cei neincrezatori sa aiba curaj. "Away From Home" este noul meu inceput si sper sa placa tuturor", spune Lorina.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni