• Emisiuni
  • Vocea României
  • Haideti sa alegem impreuna cel mai simpatic concurent de la VOCEA ROMANIEI! Nominalizatii sunt:

Haideti sa alegem impreuna cel mai simpatic concurent de la VOCEA ROMANIEI! Nominalizatii sunt:

Haideti sa alegem impreuna <span style="color:#f00;">cel mai simpatic concurent de la VOCEA ROMANIEI! </span>Nominalizatii sunt:

Va avertizam ca nu va va fi deloc usor sa alegeti cu cine votati! :)

Dupa ce colegele noastre de la perfecte.ro au facut topul celor mai sexy concurenti de la Vocea Romaniei, noi vrem sa dam premiul de popularitate!

Pisica asta e mai tare decat toti concurentii de la Vocea Romaniei! Uite cum linisteste un bebe plangacios

Haideti sa facem impreuna topul celor mai simpatici concurenti din concursul care va avea MAREA FINALA pe 26 decembrie, de la 20:30, pe Pro TV.

Iata cele 10 propuneri ale noastre, rezultate in urma unei dezbateri aprinse in redactie:

Catalin Dobre


Ne-am amuzat si ne-am bucurat cu totii cand Smiley l-a luat in brate pe scena pe concurentul care a cantat atat de frumos piesa “I feel good”. Apoi, Catalin Dobre nu a ratat nicio ocazie sa faca show: duetul cu Ionel Istrati pe “Beat it”, “I wnt to break free”, “Sex on fire” si, in semifinala, cand a cantat o melodie de dragoste, "Bed of roses" a trupei Bon Jovi cu un buchet de trandafiri in mana, pe care l-a daruit Loredanei. :)

Ionel Istrati



Cand spunem Ionel Istrati, ne gandim invariabil la piesa “Buleria” si la duetul nebun, nebun de tot pe care l-a facut cu Catalin Dobre pe o piesa de Michael Jackson.

Anthony Icuagu



Cea mai exotica prezenta de la Vocea Romaniei, dar si unul din cei mai carismatici concurenti. Anthony. A cantat impecabil piese precum “I swear”, “Man in the mirror”, “Down” si “Use somedoby”.

Iulian Canaf



Pasionat de muzica blues, posesor al unui Bluesmobil si al unei voci inconfundabile, Iulian Canaf a fermecat mii de oameni cu talentul si cu glumele sale. “Tu ai ceva, ai o nebunie frumoasa”, i-au spus, nu doar o data, antrenorii de la Vocea Romaniei. Canaf a dat masura talentului sau in concurs cu melodii precum “Blue moon”, “Sailing”, “Sunny”, “I got a woman”, “What a wonderful world” si “Vagabondul vietii mele”.

Iuliana Puschila



Un copil extrem de frumos si de talentat, in care antrenorul Horia Brenciu si-a pus toate sperantele la Vocea Romaniei si despre care el crede ca ar putea fi “vocea unei generatii”. Iuliana Puschila are o voce superba, pe care am auzit-o cantand “Just like a tattoo”, “Walking on sunshine”, “Stop”, “Big girls don’t cry”, “Listen to your heart” si “Spune-mi”.

Daniel Dragomir



Daniel Max Dragomir este dansator, actor si cantaret. Un artist complet, care se simte foarte bine pe scena si reuseste sa transmita emotii puternice cu fiecare aparitie. La auditiile pe nevazute l-a cucerit din primele secunde pe Brenciu cu piesa “It’s not unusual”, apoi a continuat sa uimeasca cu piese precum “It takes two”, “Two princes”, “She’s the one” si “Piu bella cosa”.

Marian Vasilescu



Fost concurent la “Romanii au talent”, Marian Vasilescu a venit si la Vocea Romaniei sa faca lucrul la care se pricepe cel mai bine: sa cante! Baiatul cu par mare si cret a parasit, insa, destul de repede competitia, fiind eliminat dupa un duet cu Maximilian Muntean.

Oana Brutaru



De ea ne vom aminti intotdeauna ca de fata care a venit la Vocea Romaniei cu o rochita transparenta atat de sexy, incat i-a tremurat lui Moga papionul, daca e sa-i dam crezare lui Pavel Bartos! In afara de acest mic detaliu senzational, Oana este si o cantareata foarte talentata, care s-a remarcat prin piese precum “Time after time”, “I’m like a bird”, “Only girl” si “Rolling on a river”.

Krisztina Koszorus



O fata super simpatica si nu numai atat: impreuna cu Iuliana Puschila, a facut unul din cele mai frumoase duete de la Vocea Romaniei, pe piesa “Just like a tattoo”. Horia Brenciu a izbucnit in plans la sfarsitul momentului lor, cand si-a dat seama ca va fi nevoit sa elimine pe una dintre ele din concurs. Cea care a plecat a fost Krisztina. Poti revedea duetul lor aici

Cristian Sanda



Elevul de 18 ani care a ajuns in marea finala face parte din echipa lui Moga. A impresionat seara de seara la Vocea Romaniei cu melodii precum “Oameni, oameni”, “Say something”, “Nothing's gonna change my love”, “Ain't no sunshine”, “Hero”, “Sorry seems to be the hardest word”.

Si acum, votati-va preferatul in sondajul de mai jos! Abia asteptam sa aflam la ce concurent va merge premiul de popularitate! :)

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi aici INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei din 16 decembrie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni