• Emisiuni
  • Vocea României
  • IASI, doar VOCEA conteaza! Vino astazi la preselectiile pentru noul sezon VOCEA Romaniei la ProTV!

IASI, doar VOCEA conteaza! Vino astazi la preselectiile pentru noul sezon VOCEA Romaniei la ProTV!

IASI, doar VOCEA conteaza! Vino astazi la preselectiile pentru noul sezon VOCEA Romaniei la ProTV!

Dupa primele trei sezoane “Vocea Romaniei” ce au tinut milioane de romani in fata televizoarelor, show-ul de la ProTV reincepe cautarile pentru a descoperi noi talente care sa intre in adevarata competitie a vocilor. 

Duminica, 15 iunie, la Iasi, aspirantii la marele titlu sunt invitati sa-si arate calitatile artistice si sa demonstreze ca pot fi urmatoarea mare VOCE a Romaniei. 

Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor continua in aceasta toamna la ProTV spectacolul vocilor.

Inscrierile pentru editia a patra “Vocea Romaniei” se fac pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar participantii sunt asteptati apoi apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor prezente in mai multe orase din Romania. 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Caravana “Vocea Romaniei” va ajunge, dupa Iasi, pe 22 iunie la Timisoara, in Bucuresti pe 28 si 29 iunie si Constanta pe 13 iulie. 

Vocea Romaniei a obtinut rezultate record de audienta la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% share in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani).

The Voice este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

“Vocea Romaniei” - Doar Vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni